Συγκλονίζει η Charlize Theron: "Το παιδί μου, που νόμιζα ότι ήταν αγόρι, τελικά είναι... κορίτσι"

19.04.2019
Συγκλονίζει η Charlize Theron: "Το παιδί μου, που νόμιζα ότι ήταν αγόρι, τελικά είναι... κορίτσι"
Το αγοράκι φορά διαρκώς κοριτσίστικα ρούχα και η διάσημη ηθοποιός εξηγεί πρώτη φορά δημοσίως το γιατί.

Δύο παιδιά έχει υιοθετήσει η Charlize Theron, τα οποία υπεραγαπά. Πρόκειται για τον 7χρονo Jackson και την 3 ετών August.

Οι φωτογράφοι έχουν απαθανατίσει επανειλημμένα τη 43χρονη σταρ με τα παιδιά της και το γεγονός ότι ο Jackson εμφανίζεται πάντα με γυναικεία ρούχα, παπούτσια και χτενίσματα υπήρξε ανέκαθεν "θέμα συζήτησης".

Πολλά έχουν ειπωθεί σχετικά, όμως να που ήρθε η στιγμή για την ίδια τη Theron να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Όπως διαβάζουμε στην DailyMail, η Charlize, η οποία μεγάλωσε στο Γιοχάνεσμπουργκ και η ζωή της έχει οριστεί από το ότι η μητέρα της, Gerda, πυροβόλησε και σκότωσε τον μέθυσο πατέρα της όταν εκείνη ήταν 15 ετών, έχει τελείως ξεκάθαρη άποψη σχετικά με το τι συμβαίνει και την υποστηρίζει με πάθος.

Ναι, κι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν αγόρι. Μέχρι που με κοίταξε στα μάτια όταν ήταν τριών ετών και μου είπα 'Δεν είμαι αγόρι!'. Αυτό ήταν. Έχω, λοιπόν, δυο πανέμορφες κόρες, τις οποίες, όπως οποιοσδήποτε άλλος γονιός θέλω να προστατεύσω και θέλω να δω να ευημερούν. Γεννήθηκαν όπως γεννήθηκαν και θα πρέπει και οι δυο να βρουν τον εαυτό τους μεγαλώνοντας. Πρέπει να αντιληφθούν ποιες θέλουν να είναι και εγώ δεν έχω να πω τίποτα σε αυτό.

Η δουλειά μου ως γονιός είναι να τις στηρίζω και να τις αγαπώ και να εξασφαλίζω ότι έχουν όλα όσα χρειάζόνται ώστε να γίνουν αυτό που θέλουν να γίνουν. Και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για τα παιδιά μου να έχουν αυτό το δικαίωμα και να νιώθουν προστατευμένα ό,τι κι αν αποφασίσουν.

Κάποια στιγμή μάλιστα, η Charlize έκανε και χιούμορ μιλώντας για την "πηγή" όλου αυτού του σκεπτικού.


Και 'φταίει' η μαμά μου για όλα αυτά. Ξέρετε, μεγάλωσα σε μια χώρα όπου ο κόσμος ζούσε με μισές αλήθειες και ψέματα και ψιθύρους και κανείς ποτέ δεν έλεγε κάτι φωναχτά και εγώ μεγάλωσα πολύ ειδικά ώστε να μην είμαι έτσι. Η μαμά μου με δίδαξε ότι πρέπει να μιλάς. Πρέπει να μπορείς να γνωρίζεις ότι όταν η ζωή αυτή θα έχει τελειώσει θα πρέπει να έχεις ζήσει την αλήθεια που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και ότι κανένα κακό δεν μπορει να προκύψει από αυτό

Και σε περίτπωση που κάτι σου θυμίζει όλο αυτό, ίσως να σου έρχεται στο μυαλό η περίπτωση της Siloh Jolie-Pitt η οποία, αντίστοιχα, φαίνεται να έχει αυτοπροσδιοριστεί από πολύ νωρίς ως αγόρι, γεγονός που οι γονείς της επίσης, αποδέχονται και καλλιεργούν