Cameron Diaz: Αποκάλυψε το απίστευτο πράγμα που έκανε ο σύζυγος της στον πρώτο χρόνο της γνωριμίας τους

28.09.2022
Cameron Diaz: Αποκάλυψε το απίστευτο πράγμα που έκανε ο σύζυγος της στον πρώτο χρόνο της γνωριμίας τους
H Cameron Diaz και ο Benji Madden είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ, ωστόσο είναι εξαιρετικά προσεκτικοί όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή και σπάνια φωτογραφίζονται μαζί δημόσια. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη διάσημη ηθοποιό να μιλήσει για τον σύντροφο της σε μια σπάνια συνέντευξη!

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Rachael Ray Show τη Δευτέρα, η Diaz είπε ότι ο σύζυγός της Madden «αγαπά να γιορτάζει» και οργάνωσε μια καταπληκτική γιορτή-έκπληξη για τα 50ά γενέθλιά της στις 30 Αυγούστου. Αλλά αποκάλυψε επίσης ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει μια τεράστια γιορτή για εκείνη.

Συγκεκριμένα είπε στη συνέντευξη ότι δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να κάνει κάτι τόσο υπερβολικό για την σύζυγό του. Όπως αποκάλυψε, όταν πρωτοβρέθηκαν, της έκανε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πάρτι γενεθλίων! «Και όταν πρωτογνωριστήκαμε για πρώτη φορά μαζί, μου έκανε τρία πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια μου!», είπε η ηθοποιός γελώντας.

Η Diaz και ο Madden είναι μαζί από το 2014 και γνωρίστηκαν μέσω της στενής της φίλης και νυν κουνιάδας της Νicole Richie. Παντρεύτηκαν σε λιγότερο από ένα χρόνο, το 2015 και απέκτησαν μια κόρη με το όνομα Raddix το 2019 μέσω παρένθετης μητέρας.

Cameron Diaz: Μιλά για την κόρη της, εξηγεί πώς είναι να γίνεις πρώτη φορά μαμά στα 47 και συγκινεί

Η δημοφιλής ηθοποίος έχει μιλήσει για τον σύζυγό της στο παρελθόν άλλη μια φορά, στο InStyle το 2019. «Το να παντρευτώ μαζί του ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ. Ο άντρας μου είναι ο καλύτερος. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος και ο καλύτερος μου σύντροφος», είπε. «Ο γάμος είναι σίγουρα δύσκολος και θέλει πολλή δουλειά. Χρειάζεσαι κάποιον που είναι πρόθυμος να κάνει τη δουλειά μαζί σου, γιατί δεν υπάρχει το 60-40 στον γάμο. Είναι περίοδος 50-50. Όλη την ώρα». Θα συμφωνήσουμε Cameron!