Brad Pitt και Emily Ratajkowski: Τελικά είναι ζευγάρι ή όχι;

28.09.2022
Brad Pitt και Emily Ratajkowski: Τελικά είναι ζευγάρι ή όχι;
Οι φήμες "δίνουν και παίρνουν" αλλά μάλλον πρόκειται για απλές φήμες...

Είναι μια κλασική περίπτωση του «είναι ή δεν είναι μαζί;». Ο Brad Pitt και η Emily Ratajkowski μας κρατούν πραγματικά σε εγρήγορση, καθώς αναρωτιόμαστε εδώ και μερικές εβδομάδες αν όντως είναι ζευγάρι. Και για να γίνουν τα πράγματα πιο περίπλοκα, μια πηγή μόλις επιβεβαίωσε στο Page Six ότι «παρόλο που οι δύο τους έχουν βγει πολλές φορές μαζί, δεν βγαίνουν επίσημα... αλλά οι fans θα πρέπει να μείνουν συντονισμένοι». Μπέρδεμα!

Η πηγή επιβεβαίωσε στο Page Six ότι αν και «ο κόσμος έκανε εικασίες για το ειδύλλιο», ο διάσημος ηθοποιός «δεν βγαίνει με κανέναν. Ο Brad και η Emily έχουν βγει μερικές φορές μαζί». Αλλά στη συνέχεια η πηγή ισχυρίζεται ότι παρά το γεγονός ότι ο Brad «βλέπεται με άλλους ανθρώπους» και δεν βγαίνει με κανέναν συγκεκριμένα, θα πρέπει να «μείνουμε συντονισμένοι» για να δούμε τι συμβαίνει στη συνέχεια !

Η εξέλιξη έρχεται μετά από ισχυρισμούς μιας πηγής που προσέγγισε το OK! Magazine στα τέλη Αυγούστου και ανέφερε ότι «ο Brad ζήτησε από την Emily να βγούνε και εκείνη είπε ναι. Πάντα πίστευε ότι ο Brad ήταν χαριτωμένος και έτσι όπως το έβλεπε, τι είχε να χάσει;»

Παρά τη διαφορά ηλικίας των 27 χρόνων που τους χωρίζει, φαίνεται ότι οι δυο τους περνάνε καλά μεταξύ τους ανεξάρτητα από τη μορφή της σχέσης τους. Κατά κάποιο τρόπο αυτό το ζευγάρι δεν φαίνεται αταίριαστο,ανεξάρτητα από το πού θα πάνε τα πράγματα.

Αυτό, πάντως, που είναι μια υπαρκτή υπόθεση, είναι η αίτηση διαζυγίου της Ratajkowski από τον εν διαστάσει σύζυγό της Sebastian Bear-McClard.