Σοφία Χατζηπαντελή: Αυτές είναι οι απολαβές του μοντέλου - Γιατί αποχωρεί από το GNTM

27.09.2022
Σοφία Χατζηπαντελή: Αυτές είναι οι απολαβές του μοντέλου - Γιατί αποχωρεί από το GNTM
Ο μισθός της Σοφίας Χατζηπαντελή είναι ίσος, αν όχι και λίγο μεγαλύτερος από αυτόν της Βίκυς Καγιά - Γιατί αποχωρεί από το GNTM;

Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στον φετινό κύκλο του GNTM, αλλά θα αποχωρήσει από το ριάλιτι καθώς είναι guest κριτής. Σύμφωνα με την εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1, οι οικονομικές απολαβές του μοντέλου στο εξωτερικό είναι πολύ υψηλές.

Σοφία Χατζηπαντελή: «Είναι υπέροχο να γνωρίζεις ότι αυτό το μεγάλο μονόφρυδο βρίσκεται σε εξώφυλλα περιοδικών»

"Κατέφτασε στην Αθήνα την στιγμή που στο εξωτερικό έβγαζε 1,5 εκατομμύριο λίρες τον χρόνο, ήταν τα έσοδά της", αναφέρει το ρεπορτάζ. Σχετικά με το γιατί η Σοφία Χατζηπαντελή αποχώρησε από το GNTM, πληροφορίες αναφέρουν πως ο μισθός της είναι ίσος, ή και λίγο μεγαλύτερος από αυτές της Βίκυς Καγιά.

Σοφία Χατζηπαντελή: Το μοντέλο που δέχεται απειλές λόγω των φρυδιών της

Ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή;

Με Ελληνοκύπριο πατέρα και βρετανικής καταγωγής μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή σπουδάζει marketing και ασχολείται επαγγελματικά με το modeling. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως Vogue, Elle, Harper's Bazaar, New York Times και Vanity Fair, αλλά και με οίκους μόδας όπως οι Chanel, Fenty Beauty και Jean Paul Gaultier.

Έχει ξεκινήσει το δικό της κίνημα, με όνομα #UnibrowMovement, προτρέποντας όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τη "διαφορετική” εμφάνισή τους, απορρίπτοντας τα πρότυπα ομορφιάς. Η ίδια έχει πει σε συνέντευξη της: "Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό”.