Emily Ratajkowski: Δέχεται επίθεση για τις γυμνές φωτογραφίες στην μπανιέρα με τον γιο της

27.09.2022
Emily Ratajkowski: Δέχεται επίθεση για τις γυμνές φωτογραφίες στην μπανιέρα με τον γιο της
Η Irina Shayk την υπερασπίστηκε λέγοντας «άντε γα@@@σου» σε άτομο που σχολίασε την ανάρτηση

Η Emily Ratajkowski μοιράστηκε μερικές τρυφερές φωτογραφίες της ίδιας και του 1χρονου γιου της, Sylvester, στην μπανιέρα μαζί και μερικοί άνθρωποι δυσαρεστήθηκαν από αυτό.

Η Emily Ratajkowski επιβεβαιώνει το χωρισμό της με τον Sebastian Bear-McClard

Σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα, το 31χρονο μοντέλο είναι ξαπλωμένο γυμνό στην μπανιέρα, και ο γιος της είναι γυμνός δίπλα της. «Η αγάπη της ζωής μου», έγραψε λεζάντα των φωτογραφιών, οι οποίες έλαβαν πολλά θετικά σχόλια πέρα ​​από τις σκληρές αντιδράσεις. «Ε, γιατί είσαι γυμνή με τον γιο σου; Πραγματικά περίεργο», σχολίασε ένας χρήστης του Instagram. «Γιατί στο καλό να βγάζεις φωτογραφίες με τον γυμνό γιο σου... Τι κάνεις μόνο για τα likes και την προσοχή…», έγραψε ένας δεύτερος σχολιαστής, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Θα είναι περίεργο όταν ο γιος σου να δει αυτές τις φωτογραφίες όταν μεγαλώσει 😒."

Μια από τους υποστηρικτές της ήταν η Irina Shayk, η οποία έσπευσε να απαντήσει σε αρνητικό σχόλιο. «Γιατί δεν πας να γ@@@θείς εσύ και η κάτω του μετρίου προσωπικότητά σου» έγραψε το διάσημο μοντέλο.

Η Emily Ratajkowski τοποθετείται για το σκάνδαλο του Adam Levine - Οι γυναίκες δεν πρέπει να κατηγορούνται αν έχουν επαφές με κάποιον που βρίσκεται σε σχέση

Η Ratajkowski έχει αποκτήσει τον γιο της με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, από τον οποίο χώρισε τον Ιούλιο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου.