Kourtney Kardashian - Travis Barker: Μια ιστορία που δείχνει ότι μια φιλία μπορεί να καταλήξει σε έναν απόλυτο έρωτα

26.05.2022
Kourtney Kardashian - Travis Barker: Μια ιστορία που δείχνει ότι μια φιλία μπορεί να καταλήξει σε έναν απόλυτο έρωτα
Από φίλοι εραστές, μέχρι\, επιτέλους, σύζυγοι. Η ιστορία της Kourtney Kardashian, της μεγαλύτερης της οικογένειας των Kardashian και του μουσικού Travis Barker, είναι μια ιστορία που δεν ξεκινά με αγάπη, αλλά σίγουρα έχει αίσιο τέλος. Φίλοι για χρόνια, χρειάστηκαν και οι δύο αποτυχημένους γάμους και σχέσεις για να δουν ο ένας τον άλλον μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Και τώρα, αφήνουν αυτό το φως τους να λάμψει.

Φίλοι για 15 χρόνια πριν αρχίσουν να βγαίνουν

Ο Travis και η Kourtney ήταν φίλοι για 15 χρόνια πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν, αφού είχαν γνωριστεί μεταξύ τους από την Kim Karsashian. Εκείνη την εποχή, ο Τravis έβγαινε με την Paris Hilton, με την οποία η Κim ήταν φίλη και δούλευε μαζί της.

Ο Τravis ενθάρρυνε την Κim να ξεκινήσει το τηλεοπτικό ριάλιτι της οικογένειάς της, Keeping Up with the Kardashians, το οποίο άλλαξε για τα καλά την τύχη της οικογένειας.

Οι φήμες για σχέση ξεκίνησαν το 2018 αλλά το διέψευσαν

Το 2008, ο Τravis χώρισε με τη σύζυγό του Shanna Moakler, αν και είχε παντρευτεί και στο παρελθόν. Αργότερα, το 2015, η Kourtney Kardashian χώρισε επίσης από τον Scott Disick, τον πατέρα των τριών παιδιών της.

Παρά τον πρόωρο χωρισμό, οι πρώτες φήμες ότι κάτι συμβαίνει μεταξύ τους ξεκίνησαν μόλις το 2018, αφού είχαν εντοπιστεί μαζί σε περισσότερες από μία φορές. Η κόρη του Travis, Alabama, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία της με την Kourtney και την Penelope, την κόρη της Kourtney.

Έγιναν ζευγάρι μόλις το 2021

Ο Travis Barker αρνήθηκε επίσης ότι είχε σχέση με την Kourtney Kardashian το 2019, λέγοντας: «Η Κourtney είναι σαν αγαπημένη φίλη. Αυτό είναι. Δηλαδή, την αγαπώ μέχρι θανάτου. Αγαπώ την οικογένειά της μέχρι θανάτου. Αλλά ναι, είμαστε μόνο φίλοι».

Όλα αυτά άλλαξαν το 2021, όταν το ζευγάρι εμφανίστηκε επίσημα στο Instagram τον Φεβρουάριο του 2021. Από τότε, οι fans τους δέχονται ένα μπαράζ φωτογραφιών μέσα στον έρωτα και δηλώσεων αγάπης του ενός για τον άλλον.

Η οικογένεια, τα παιδιά και ο πρώην σύζυγος της Kourtney έχουν αποδεχτεί τον Travis ως μέρος της ζωής της

Ο Scott Disick μπορεί να μην είναι θαυμαστής του Travis Barker, αλλά είναι εντάξει, σύμφωνα με πηγές, με τη σχέση. Εν τω μεταξύ, η οικογένεια Kardashian-Jenner θαυμάζει τον Barker και τα παιδιά της Kourtney, Mason, Penelope και Reign, έχουν επίσης «συλληφθεί» να κάνουν παρέα μαζί του.

Τα παιδιά του Travis Barker αποκαλούν ήδη την Kourtney «μαμά»

Ο Barker, εν τω μεταξύ, είναι ο πατέρας της Alabama και του Landon με μητέρα την Shanna Moakler και πατριός της μεγαλύτερης κόρης της με τον Oscar De La Hoya, Atiana. Η Alabama έχει δημοσιεύσει πολλές φορές φωτογραφίες της Kourtney Kardashian και η φιλία της με την Penelope εξασφάλισε επίσης μεγαλύτερη εγγύτητα μεταξύ του Travis Barker και της Kourtney. Η Αlabama δημοσίευσε επίσης μια ιστορία στο Instagram που ευχόταν στην μητριά της Kourtney, ευτυχισμένα 42α γενέθλια.

Θέλουν να κάνουν παιδί

Η Kourtney και ο Travis θέλουν περισσότερα παιδιά, προσθέτοντας κι άλλα στα έξι παιδιά που έχουν ήδη. Στη νέα εκπομπή, The Kardashians, η Kourtney παραδέχτηκε στη μαμά της, Kris Jenner, ότι εκείνη και ο Travis προσπαθούσαν να μείνει έγκυος και έκαναν μάλιστα εξωσωματική γονιμοποίηση.

Αυτό το ταξίδι το περιέγραψε ως «απαίσιο. Τα φάρμακα που μου έδιναν, με έβαλαν στην εμμηνόπαυση». Επίσης είπε: «Ο Τravis κι εγώ θέλουμε να κάνουμε ένα μωρό και έτσι ο γιατρός μου μας οδήγησε στον δρόμο της εξωσωματικής γονιμοποίησης και δεν ήταν η πιο εκπληκτική εμπειρία».

Ο Travis Barker και η Kourtney Kardashian είναι τρελοί ο ένας για τον άλλον

Πριν τον θεαματικό γάμο τους στην Ιταλία, το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια δικαστική αίθουσα, όπου η Kourtney έκανε μια αρκετά διαφορετική εμφάνιση με ένα εντυπωσιακό λευκό μίνι φόρεμα. Οι συνοδευτικές λεζάντες, και στις δύο αναρτήσεις τους στο Instagram, είναι τόσο παραμυθένιες όσο δεν πάει: «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει».