Sophie Turner: Η βασίλισσα "Sansa" γέννησε και έδωσε στο παιδί όνομα με άρωμα Game of Thrones

28.07.2020
Sophie Turner: Η βασίλισσα "Sansa" γέννησε και έδωσε στο παιδί όνομα με άρωμα Game of Thrones
Η πρωταγωνίστρια του GOΤ και ο σύζυγός της, Joe Jonas, έγιναν γονείς πριν από λίγες μέρες, σύμφωνα με τελυταία δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με το TMZ, η Sophie Turner έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την περασμένη Τετάρτη σε μαιευτήριο του Λος Άντζελες.

Όλα, λέγεται ότι έγιναν υπό άκρα μυστικότητα, όμως, πηγές αναφέρουν ότι η 34χρονη σταρ και ο σύζυγός της, Joe Jonas, αποφάσισαν να ονομάσουν την κόρη τους, Willa. Οι φίλοι του GOT έχουν υπογραμμίσει, φυσικά από την πρώτη στιγμή, τον συσχετισμό του ονόματος με τη δημοφιλή σειρά που έριξε αυλαία τον Μάιο του 2019, καθώς έχουμε δει τουλάχιστον δυο μικρότερους χαρακτήρες με αυτό το όνομα σε αυτή.

Οι ευτυχισμένοι γονείς επιβεβαίωσαν τη γέννηση του παιδιού τους, χωρίς όμως, επιπλέον πληροφορίες.

"Ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά τη γέννηση του μωρού μας", δήλωσαν οι διάσημοι νέοι γονείς, αλλά μέχρι εκεί.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε δυο φορές! Μία, κρυφά, στο Λας Βέγκας -με παπά τον Elvis, μάλιστα- τον περσινό Μάιο και μία με όλο το μεγαλείο στο Παρίσι δυο μήνες αργότερα [φωτό κάτω].

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016 όμως είδαμε την πρώτη "επίσημη" κοινή φωτογραφία στο Instagram τον Ιανουάριο του 2017. Τον Οκτώβρη του ίδιου χρόνου αρραβωνιάστηκαν με τη Sophie να παρομοιάζει το ότι βρήκε τον άνθρωπό της με το να βρίσκει κάποιος το σπίτι μέσα στο οποίο θέλει να μείνει για πάντα. "Υπάρχει μία αίσθηση γαλήνης όταν βρίσκεις τον άνθρωπό σου", είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ μιλώντας στο Rolling Stone τον Μάρτιο του 20109 είχε αποκαλύψει το εξής: "Ήμουν απόλυτα προετοιμασμένη να είμαι εργένισσα γαι την υπόλοιπη ζωή μου. Νομίζω όμως ότι μόλις βρίσκεις τον ιδανικό άνθρωπο, απλά το ξέρεις".

Να τους ζήσει η μικρούλα. Περιμένουμε την πρώτη φωτογραφία της.