Ελένη Μενεγάκη: Γοητευμένη από τον Ντάνο ανήμερα της επετείου με τον Μάκη - Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί

18.02.2022
Ελένη Μενεγάκη: Γοητευμένη από τον Ντάνο ανήμερα της επετείου με τον Μάκη - Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί
Καλεσμένος στην εκπομπή "Ελένη" ήταν σήμερα (18/2/2022) ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η οικοδέσποινα δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για εκείνον -ιδιαίτερα σε ένα κομμάτι που μας φάνηκε ότι της θύμιζε τον εαυτό της...

7 χρόνια παντρεμένη με τον Μάκη Παντζόπουλο συμπληρώνει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη και όλοι περίμεναν μία σχετική αναφορά στην εκπομπή της ή, έστω, μία ανάρτηση. Για την ανάρτηση υπάρχει ακόμη χρόνος, αλλά η εκπομπή έληξε χωρίς το παραμικρό hint παρόλο που λίγες μέρες νωρίτερα η ίδια η παρουσιάστρια είχε τονίσει πως ο Μάκης της δεν ξεχνά ποτέ επετείους και γιορτές!

Έστω...

Μπορεί για Μάκη και επέτειο να μην ακούσαμε στην εκπομπή, όμως μια έκπληξη την είχαμε καθώς το "παρών" έδωσε για ακόμη μία Παρασκευή η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία, για την ιστορία, εμφανίζεται και πάλι στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega "Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα".

Οι ατάκες μεταξύ των δύο γυναικών και των υπόλοιπων της παρέας (Δημήτρη Ουγγαρέζου και Ελιάννας Χρυσικοπούλου) "έδιναν και έπαιρναν" και η ώρα πέρασε πολύ ευχάριστα, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο καλεσμένος της ημέρας.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον οποίο η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε με ιδιαίτερη ζεστασιά μην κρύβοντας -από πολύ νωρίτερα, μάλιστα- τον θαυμασμό της για την εξέλιξή του, την παρουσία του και τη γενικότερη στάση του.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που η Ελένη υποδέχτηκε τον "Ντάνο" σε εκπομπή της και σήμερα το έκανε ρωτώντας τον αν νιώθει άνετα μαζί της γιατί ενώ η ίδια το "καυχιέται" ότι τόσα χρόνια έχει τη δυνατότητα να κάνει τους καλεσμένους της να νιώθουν άνετα και να ευχαριστιούνται, με τον ίδιο δεν μπορεί να αντιληφθεί αν τα έχει καταφέρει.

Ο Γιώργος της είπε ότι νιώθει άνετα, όμως δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την ενέργεια και τη λάμψη που εκείνη εκπέμπει ενώ τη χαρακτήρισε ως "απόλυτη γυναίκα" κάνοντάς την μέχρι και να κοκιννίσει.

Στη συνέχεια η Ελένη τον ρώτησε κάτι που νιώσαμε ότι έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εκείνη. "Πώς γίνεται τόσα χρόνια που είσαι στο προσκήνιο, στην ουσία να μην ξέρουμε τίποτα για εσένα και τη ζωή σου, παρά μόνο όσα εσύ επιτρέπεις να γίνουν γνωστά", ρώτησε η Ελένη και αναρωτιόμαστε, αν μιλά για τον εαυτό της!

Τέλος πάντων ήταν η σειρά του Γιώργου Αγγελόπουλου να κοκκινίσει και η συνέντευξη συνέχισε κάπως έτσι, ενώ κάποια στιγμή ο "Ντάνος" αποκάλυψε ότι από τη στιγμή που κέρδισε το Survivor (πριν από 5 χρόνια, παρακαλώ) ακόμη ψάχνει σπίτι και δεν βρίσκει!