Σε τροχαίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος - Νεκρός ένας 19χρονος

12.03.2024
Σε τροχαίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος - Νεκρός ένας 19χρονος
Photo: NDP Photo Agency
Σε κατάσταση σοκ, λέγεται ότι βρίσκεται ο γνωστός τραγουδιστής που γνωρίσαμε το 2017 όταν κέρδισε το μουσικό talent show Rising Star σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Τα ξημερώματα της Τρίτης 12/3 ο Γιάννης Ξανθόπουλος ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα όταν το τζιπ που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί ηλικίας 19 ετών, προσπαθώντας να αποφύγει κάποιο αυτοκίνητο που παραβίασε STOP.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρθηκαν στην εκομπή T-Live της Τατιάνας Στεφανίδου, οι δυο νεαροί εργαζόταν σε κάποια κάβα και είχαν ξεκινήσει περίπου στις 6 το πρωί για τη δουλειά τους. Σύμφωνα με βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, ο Γιάννης Ξανθόπουλος, μπήκε στιγμιαία στο αντίθετο ρεύμα για να κάνει προσπέραση, την ώρα που αυτοκίνητο από κάθετο δρόμο, παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά του, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να επανέλθει στο δικό του ρεύμα και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο των δύο νεαρών.

Ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε θανάσιμα και ο δεύτερος νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής που φέτος, εκτός των άλλων, συμμετέχει και στο σόου Just The 2 of Us, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ αναζητείται ο οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.03.2024 - 16:30