Lionel Messi: Η φωτογραφία που "έφαγε" το θρυλικό αυγό του Instagram

20.12.2022
Lionel Messi: Η φωτογραφία που "έφαγε" το θρυλικό αυγό του Instagram
Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του 21ου αιώνα και ένας από τους καλύτερους του αθλήματος όλων των εποχών. Κρατώντας πια και το τελευταίο τρόπαιο που έλειπε από τη συλλογή του, αυτό του Μουντιάλ, ο Lionel Messi έγινε, επίσημα, βασιλιάς και στο Instagram με μία και μόνο ανάρτηση!

Στον απόηχο του μεγάλου τελικού του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στην Ντόχα του Κατάρ με τον Leo να οδηγεί με συγκλονιστικό τρόπο την Αργεντινή στην πρώτη θέση, παρακολουθούμε τον "πόλεμο" των social media, τον οποίο κέρδισε επίσης ο Messi, είτε το είχε σκοπό είτε όχι.

Η ανάρτησή του αμέσως μετά την κατάκτηση του τροπαίου έριξε (με όλη τη σημασία της λέξεως) το Instagram. Μέχρι αυτή τη στιγμή οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο αργεντίνος άσσος μετά τη μεγάλη νίκη έχουν ξεπεράσει τα 65 εκατομμύρια "Like" -και ακόμη "προσέρχεται ο κόσμος".

Το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η φωτογραφία ενός... αυγού, που δημιουργήθηκε από έναν συγκεκριμένο λογαριασμό τον παρασμένο Ιανουάριο με συγκεκρικένο σκοπό, που δεν ήταν άλλος από το να ρίξει από την κορυφή την Kylie Jenner. Και τα κατάφερε. Μέχρι που βρέθηκε στον δρόμο του ο Messi για δεύτερη φορά. Και αυτό γιατί πριν από λίγο καιρό η κοινή (που, τελικά, δεν ήταν και τόσο κοινή) πόζα του Leo με το αντίπαλόν του δέος, Cristiano Ronaldo για χάρη της Louis Vuitton είχε καταφέρει επίσης να ξεπεράσει το ρεκόρ του αβγού, όμως αν προσμετρηθούν μαζί τα Like στις αναρτήσεις αμφοτέρων των πρωταγωνιστών και της φίρμας της ίδιας.

Τώρα, ο GOAT Lionel τα κατάφερε μόνος του!