Στην εντατική ο Νίκος Ξανθόπουλος

20.12.2022
Στην εντατική ο Νίκος Ξανθόπουλος
Ο ηθοποιός - θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο ύστερα από επιδείνωση της υγείας του, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες.

Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα, ωστόσο φαίνεται ότι ο Νίκος Ξανθόπουλος βρίσκεται στην εντατική κεντρικής κλινικής των Αθηνών εδώ και μία εβδομάδα, γεγονός που επιβεβαίωσε στην Espresso και η κόρη του Μαρία, χωρίς όμως να δίνει κάποια περισσότερη πληροφορία.

Το «παιδί του λαού» όπως συνήθιζε να τον αποκαλεί το κοινό του εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποτραβηχτεί από το χώρο του θεάματος και ζει κοντά στη φύση στο κτήμα του στην Παιανία, έχοντας κοντά του την οικογένειά του.

Ο Παππούς Νίκος Ξανθόπουλος μας έδειξε την τρισχαριτωμένη εγγονή του! [Φωτογραφία]

Στα 88 του χρόνια, ο Νίκος Ξανθόπουλος φέρεται να είδε την υγεία του να κλονίζεται ιδιαίτερα μετά μια περιπέτεια υγείας που είχε με την καρδιά της η αγαπημένη σύζυγός του, Εριφύλη, της οποίας το όνομα έχει δώσει και στο κτήμα του, για την ιστορία.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος θα νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μέχρι ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδα. Στη φωτογραφία ο ηθοποιός με τα τέσσερα παιδιά του, τον Αντώνη, τον Γιώργο, τον Δημήτρη και την Μαρία.