Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η πρώτη ανάρτηση της νικήτριας του φετινού GNTM είχε τεράστιο ενδιαφέρον

22.12.2021
Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Η πρώτη ανάρτηση της νικήτριας του φετινού GNTM είχε τεράστιο ενδιαφέρον
Το αγόρι της -κατά κοινή ομολογία και των δύο- πάντως, δεν έχει επιστρέψει ακόμη στα social media μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι!

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια του φετινού GNTM. Μια, πραγματικά, πολύ έντονη παρουσία απόκτησε ή φανατικούς φίλους ή φανατικούς "εχθρούς".

Ως είθισται, μετά την έξοδό τους από το παιχνίδι, οι παίκτες επιστρέφουν στα social media και κάνουν αναρτήσεις, συνήθως μακροσκελείς, με αμέτρητα ευχαριστήρια mentions και tags. Η Κυβέλη, όμως δεν έκανε κάτι τέτοιο. Μακράν το αντίθετο, μάλιστα.

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: "Υπήρχαν μέρες που έκλαιγα όλο το βράδυ"

Μία προφίλ ασπρόμαυρη φωτογραφία της μοιράστηκε η νικήτρια του GNTM (χωρίς να της δώσει credits, μάλιστα) και στη λεζάντα διαβάσαμε τα εξής: "Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή του @starchanneltv και τους υπέροχους ανθρώπους που δουλέψαμε για το @gntmgr ,αλλά και τον κόσμο που με στήριξε. Ευγνώμων για το ταξίδι προς το φως". Και αυτό ήταν. "Τόσο όσο" οι μνείες και οι αναφορές!

Όσο για τα σχόλια που ακολούθησαν; Ήταν πολλά αλλά κανένα από τους κριτές ή τους συμπαίκτες της, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη σε όλους τους υπόλοιπους του σπιτιού.

Ιδού η ανάρτηση της Κυβέλης

Μετά τη νίκη της, η Κυβέλη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της λέγοντας: "Το όνειρό μου γενικά, από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω! Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω! Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου!".

GNTM 4: Η Κυβέλη αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τον Ντίνο - Η αμήχανη αντίδραση εκείνου και η παράξενη σύμπτωση [video]

Όσο για τον Ντίνο; Όπως αποκάλυψε on camera η Κυβέλη, οι δυο τους είναι ζευγάρι, αν και ακόμη δεν τους έχουμε δει μαζί εκτός παιχνιδιού. Σημειώνουμε, όμως, ως παράξενο το γεγονός ότι εκείνος δεν έχει κάνει ακόμη καμία ανάρτηση στο Instagram. Ίσως είναι ο μόνος που ακόμη το... σκέφτεται!