Ο Σάκης Τανιμανίδης στο νοσοκομείο - Οι αναρτήσεις, η διάγνωση και η... μετακόμιση

22.12.2021
Ο Σάκης Τανιμανίδης στο νοσοκομείο - Οι αναρτήσεις, η διάγνωση και η... μετακόμιση
Αρρώστησε ο παρουσιαστής και ενημέρωσε όλο τον κόσμο μέσα από αναρτήσεις.

Με πρώτη ανάρτησή του το πρωί, ένα βίντεο που μοιράστηκε στα stories του ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ύστερα από λίγες ώρες ήρθε και η διάγνωση. Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι έχει ένα αρκετά βαρύ κρύωμα με υψηλό πυρετό που θα τον κρατήσει στο σπίτι για 2-3 μέρες. Σε ποιο σπίτι, όμως δεν ξέρουμε!!!

Την ίδια στιγμή, η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωνε τους δικούς της διαδικτυακούς φίλους ότι έχει ξεκινήσει η μετακόμισή τους. Πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι είχε αποκαλύψει ότι χρειάστηκε να φύγουν από το σπίτι που νοίκιαζαν καθώς αυτό πουλήθηκε. Βρήκαν ένα νέο σπίτι, το οποίο, όμως δεν ήταν ακόμη έτοιμο, έτσι χρειάστηκε να μετακομίσουν κάπου για το μεσοδιάστημα. Το έκαναν και τώρα ήρθε η ώρα για τη μεγάλη μετακόμιση, που είναι κάπως πιο απαιτητικό καθώς κάπου στη μέση υπάρχουν και τα Τανιμανιδάκια!!

Η Χριστίνα δεν έκανε κάποια αναφορά στον Σάκη και/ή την ασθένειά του και, προφανώς, έχει αναλάβει όλο το βάρος του project. Με το καλό και περαστικά!