GNTM 4: Η Κυβέλη είναι η μεγάλη νικήτρια, όμως ισοβάθμησε με την Όλγα

21.12.2021
GNTM 4: Η Κυβέλη είναι η μεγάλη νικήτρια, όμως ισοβάθμησε με την Όλγα
Ο ριάλιτι μοντέλων του Star ολοκληρώθηκε και φέτος με τα προγνωστικά να επιβεβαιώνονται μεν, όχι χωρίς ένα κάποιο παρασκήνιο, δε!

Όλγα Κωνσταντίνος και Κυβέλη «κονταροχτυπήθηκαν» χθες βράδυ στις τελευταίες δοκιμασίες του τελικού, ώστε να προκύψει ο νικητής του φετινού GNTM. Η βραδιά ξεκίνησε με την Κυβέλη να προηγείται από τις βαθμολογίες των προηγούμενων δοκιμασιών και έτσι κατέληξε ύστερα από την ψήφο του κοινού, που όμως, τη θεώρησε ισάξια της Όλγας.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή, η οποία σημαδεύτηκε από τσακωμούς!

Στο ξεκίνημα της διαδικασίας η ένταση μεταξύ των τριών φιναλίστ κορυφώθηκε με την Όλγα και τον Κωνσταντίνο να μιλούνε με άσχημα λόγια για την Κυβέλη, ακόμη μία φορά, και το όλο θέμα να έρχεται και ενώπιων των κριτών.

Οι δοκιμασίες του τελικού

Μπαίνοντας στο «ψητό» της βραδιάς το πρόγραμμα είχε catwalk με τρία διαφορετικά θέματα τα οποία επέβλεπε και συντόνιζε η Βίκυ Κουλιανού η οποία επέστρεψε στο παιχνίδι και στο τέλος δήλωσε κατενθουσιασμένη από όλα τα παιδιά καθώς για τη μεγάλη βραδιά επέστρεψαν επίσης όλα τα μοντέλα που πέρασαν από το φετινό GNTM και πλαισίωσαν στην πασαρέλα τους φιναλίστ.

Μετά και τις τρεις δοκιμασίες αυτές η βαθμολογία των φιναλίστ κράτησε την Κυβέλη στην κορυφή με 113 βαθμούς, τον Κωνσταντίνο στη δεύτερη θέση με 107 και τρίτη την 'Ολγα με 105 βαθμούς

Το διαφημιστικό

Ο χθεσινός τελικός είχε όμως ακόμη μία δοκιμασία. Οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να πρωταγωνιστήσουν σε ένα διαφημιστικό σποτάκι το οποίο προβλήθηκε και βαθμολογήθηκε από τους κριτές στο Live κομμάτι της βραδιάς στο τέλος.

Η πρόσπάθεια της Όλγας της έδωσε τρία 10άρια από τους Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Δημήτρη Σκουλό και ένα 9άρι από τον Άγγελο Μπράτη, με τους βαθμούς της να φτάνουν στους 144.

Δες το clip της Όλγας ΕΔΩ

Η βαθμολογία για το διαφημιστικό του Κωνσταντίνου ήταν τρία 10άρια από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη και ένα 9άρι από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και η συνολική του 146 βαθμοί.

Δες το clip του Κωνσταντίνου ΕΔΩ

Η βαθμολογίαγια το διαφημιστικό της Κυβέλης ήταν δύο 10άρια από τον Δημήτρη Σκουλό και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και δύο 9άρια από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη με τη συνολική της βαθμολογία να φτάνει τους 151 βαθμούς

Δες το clip της Κυβέλης ΕΔΩ

Οι κριτές αποθέωσαν και τα τρία μοντέλα όμως στο τέλος, ήταν η ψήφος του κοινού που θα όριζε τον νικητή. Και έτσι έγινε...

Ο Γιώργος Καράβας που συντόνιζε την όλη βραδιά χθες ανακοίνωσε τα αποτελέσματα ξεκινώντας από τον Κωνσταντίνο που έλαβε 4 βαθμούς από το κοινό και τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Γυναικεία υπόθεση ο φετινός τελικός του GNTM και η βαθμολογία των δύο κοριτσιών αναρτήθηκε ταυτόχρονα στον πίνακα αποκαλύπτοντας 169 βαθμούς για την Κυβέλη και 162 για την Όλγα, πράγμα που σημαίνει ότι το κοινό έδωσε από 18 βαθμούς σε κάθε κορίτσι όμως τελικά κέρδισε η Κυβέλη που προηγούνταν με τη βαθμολογία των κριτών!

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, λοιπόν, είναι η νικήτρια του φετινού GNTM και κέρδισε εκτός του επάθλου των 50.000€ τα οποία ο Άγγελος Μπράτης ζήτησε από τον Ντίνο να της προσφέρει, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels και ένα συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο μοντέλων Elite London.

Ιδού η στιγμή της αποκάλυψης, όπου η Όλγα είναι πολύ άνετη και ψύχραιμη ενώ η Κυβέλη δείχνει υπερβολικά αγχωμένη.

Το trailer πρόσκληση για τον επόμενο κύκλο του GNTM

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί το GNTM 4 και το διαφημιστικό για το GNTM 5 προβλήθηκε στον αέρα. Η παραγωγή του ριάλιτι μοντέλων του Star ξεκίνησε να προωθεί ήδη την πρόσκλησή της στα επόμενα υποψήφια μοντέλα.