Συνελήφθη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι - Νεκρός ο οδηγός

12.10.2022
Συνελήφθη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι - Νεκρός ο οδηγός
Η περσινή νικήτρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 60χρονο οδηγό μηχανής και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η είδηση κάνει αυτή τη στιγμή τον γύρο του διαδικτύου χωρίς να έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μηχανάκι και σκότωσε τον 60χρονο οδηγό του. Το δυστύχημα λέγεται ότι συνέβη περί τις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή της Αριστοτέλους με την Πιπίνου στο κέντρο της Αθηνας.

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ωστόσο όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η οδηγός έχει συλληφθεί και θα οδηγηθείστον Εισαγγελέα.

Την Κυβέλη Χατζηευστρατίου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο περσινό GNTM, το οποίο και νίκησε στο τέλος, έχοντας καταφέρει, με τον έντονο χαρακτήρα της να κάνει φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς!

Μετά τη νίκη της, η Κυβέλη είχε δηλώσει τα εξής: "Το όνειρό μου γενικά, από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω! Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω! Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου!".