Joe Jonas: Η αντίδρασή του στη μήνυση της Sophie Turner ήταν δριμύτατη

22.09.2023
Joe Jonas: Η αντίδρασή του στη μήνυση της Sophie Turner ήταν δριμύτατη
Η μία άσχημη εξέλιξη διαδέχεται την άλλη σε ότι αφορά την «επόμενη μέρα» στον χωριμό της Sophie Turner και του Joe Jonas.

Ύστερα από τέσσερα χρόνια γάμου και δύο παιδιά, η Sophie Turner και ο Joe Jonas χωρίζουν και, όπως φαίνεται, με άσχημο τρόπο.

Μετά την κοινή ανακοίνωση που αναγκάστηκαν να εκδώσουν λόγω φημών που οργίασαν, μάλλον τα πράγματα «ξέφυγαν» από την αρχική πολιτισμένη ατμόσφαιρα που διέπνεε το κείμενο.

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι η 27χρονη ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον του εν διαστάσει συζύγου τους, απαιτώντας να επιστρέψει τα παιδιά τους στην Αγγλία, όπως ισχυρίζεται ότι είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους.

Η αντίδραση του 34χρονου μουσικού ήταν άμεση και δριμύτατη με τους δικηγόρους τους να υποστηρίζουν πως υπάρχει διαταγή που εμποδίζει τον καθένα από τους δυο γονείς να μετακομίσουν τα παιδιά από τη βάση τους.

Συγκεκριμένα, στη δήλωση που έδωσε ο εκπρόσωπος του Jonas στην εφημερίδα The Mirror διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Το δικαστήριο της Φλόριντα έχει ήδη εκδώσει μία διαταγή που απαγορεύει και στους δύο γονείς να αλλάξουν κατοικία στα παιδιά τους. Η Sophie παρέλαβε τα σχετικά έγγραφα στις 6 Σεπτεμβρίου 2023, πάνω από δύο εβδομάδες, δηλαδή».

{https://www.instagram.com/p/CkzoA5oLlWl/?img_index=1}

«Η Sophie γνώριζε ότι ο Joe επρόκειτο να καταθε΄σει αίτηση διαζυγίου», διαβάζουμε στη δήλωση καθώς και ότι η τρέχουσα κατάσταση είναι «μία ατυχής νομική διαφωνία σχετικά με έναν γάμο που, δυστυχώς, τελειώνει», ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζεται έντονα η αντίρρηση στη χρήση της λέξης «απαγωγή» που χρησιμοποιήθηκε από την Turner (αν και όχι άμεσα, η αλήθεια είναι) η οποία, μεταξύ άλλων κατηγορεί τον Jonas ότι αρνήθηκε και να επιστρέψει τα διαβατήρια των παιδιών.

Ακόμη ένα κεφάλαιο σε ένα σήριαλ που εξελίσσεται με άσχημο, δυστυχώς, τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2023 - 12:47