Η Sophie Turner στέλνει τον Joe Jonas στα δικαστήρια - Η μήνυση για τα παιδιά τους

21.09.2023
Η Sophie Turner στέλνει τον Joe Jonas στα δικαστήρια - Η μήνυση για τα παιδιά τους
Άσχημη τροπή φαίνεται ότι παίρνει το διαζύγιο της Sophie Turner και του Joe Jonas και στη μέση βρίσκονται οι κόρες τους.

Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στην κατοχή του το People φαίνεται ότι η Sophie Turner κατέθεσε μήνυση εναντίον του Joe Jonas υποστηρίζοντας πως εκείνος αθέτησε τη συμφωνία τους σύμφωνα με την οποία οι κόρες τους έπρεπε να επιστρέψουν στην Αγγλία μαζί της.

Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2019, έκαναν μαζί δυο κόρες, την 3 ετών Willa και την 14 μηνών μικρούλα της οποίας το όνομα ξεκινά απο΄ D (αυτό είναι το μο΄νο που ξέρουμε ως τώρα) και οι δρόμοι τους χώρισαν (και τυπικά) πριν από δυο εβδομάδες.

Η κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν μιλούσε για φιλικό χωρισμό, όμως φαίνεται ότι τα πράγματα άλλαξαν.

Τα δημοσιεύματα αναφέρονται σε μήνυση που κατέθεσε που κατέθεσε η ηθοποιός υποστηρίζοντας πως ο πρώην σύζυγός της καλείται να «επιστρέψει άμεσα τις κόρες τους, τις οποίες παράνομα κρατεί».

Η Turner υποστηρίζει πως σε συζήτηση που είχε λάβει χώρα τα Χριστούγεννα του 2022 και ενόψει σχεδιασμού του επόμενου έτους, ο Jonas είχε συμφωνήσει να θεωρούν την Αγγλία το σπίτι τους τα παιδιά. Το ζευγάρι πούλησε το σπίτι που είχε στο Μαϊάμι και επρόκειτο να αγοράσουν άλλο στη βρετανική εξοχή.

Στη συνέχεια, φαίνεται ότι το βαρύ πρόγραμμα και των δύο οδήγησε σε ρήγμα που δεν καλύπτεται και το διαζύγιο είναι μονόδρομος.

Τα παιδιά τους όμως βρίσκονται στη μέση και τα προβλήματα μεγαλώνουν. Σίγουρα δεν έχουμε δει το τέλος αυτής της ιστορίας!

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2023 - 12:26