Γιούλικα Σκαφιδά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και μία απορία

21.09.2023
Γιούλικα Σκαφιδά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και μία απορία
Photos: NDP Photo Agency
Στην παρουσίαση της νέας σειράς του ΑΝΤ1+ «Ψυχοκόρες» έδωσε το «παρών» και η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία είναι μία από τις πρωταγωνίστριες.

Τις τελευταίες μέρες, το όνομά της έχει συζητηθεί πολύ. Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε ξαφνικά ότι είναι έγκυος (και μάλιστα 7 μηνών) με μία γλυκύτατη ανάρτηση την Κυριακή και την Τρίτη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, η δημοφιλής ηθοποιός που φέτος θα βλέπουμε σε τρεις διαφορετικές σειράς στην τηλεόραση (Παραλία, Milky Way και Ψυχοκόρες) παραβρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση της τελευταίας, που προβάλλεται η΄δη στον ΑΝΤ1+ και από την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ξεκινά να προβάλλεται και από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Για την περίσταση, η Γιούλικα Σκαφιδά επέλεξε μια ολόσωμη μαύρη φόρμα που χάριζε στην μικροσκοπική (ομολογουμένως) κοιλίτσα της το ιδανικό καμουφλάζ!

6j9a0633-1.jpg

Πραγματικά τώρα... 7 μηνών έγκυος; Μα και τώρα που μας το έχει πει, πάλι δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε! Ακόμη και στους συναδέλφους της δουλειά, μόλις πριν από λίγο καιρό το μαρτύρησε. Και όπως παραδέχτηκε στις κάμερες, ακόμη και τώρα που το έκανε, δεν άλλαξε τίποτα από τα προγράμματά της. Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα!

Τελευταία τροποποίηση στις 21.09.2023 - 16:15