Μαρίνα Βερνίκου: Η κόρη της περπάτησε στο MadWalk κι εκείνη καμαρώνει δημοσίως

14.12.2022
Μαρίνα Βερνίκου: Η κόρη της περπάτησε στο MadWalk κι εκείνη καμαρώνει δημοσίως
Βραδιά Mad Walk η χθεσινή (13/12/2022) και η ξεχωριστή πασαρέλα έλαμψε και από "ερασιτεχνικές" παρουσίες, όπως, για παράδειγμα αυτή της Ντεμίλιας Καμπουρίδη.

Στις πρώτες θέσεις βρέθηκε χθες βράδυ η Μαρίνα Βερνίκου στο γήπεδο Take Won Do όπου πραγματοποιήθηκαν το 12ο Mad Walk και αμέσως μετά μοιράστηκε τις εμπειρίες της και πόσο τις απόλαυσε.

"Εχθές στο @madwalk περπάτησε το κοριτσάκι μου @demiliakv με τις φίλες της, η κολλητή μου @chrismpo, τραγούδησαν πολλοί αγαπημένοι μου καλλιτέχνες και είδαμε φανταστικές δημιουργίες από καταξιωμένους σχεδιαστές μόδας ♥️", γράφει στη λεζάντα πλάι στο βίντεο που μοιράστηκε η Μαρίνα Βερνίκου και ιδού η πανύψηλη Ντεμίλια στο πρώτο της catwalk την ώρα που στη σκηνή τραγουδά η Δανάη Λιβιεράτου.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η Μαρίνα Βερνίκου είναι παντρεμένη με τον επενδυτή και επιχειρηματία, Μίλτο Καμπουρίδη από το 2005 και έχουν μαζί τρία παιδιά, την 16χρονη Ντεμίλια, τον 14χρονο Γιώργο και την 11χρονη, Ανέζια. Οι πέντε τους, μαζί με την εκάστοτε παρέα τους γυρίζουν όλο τον κόσμο και μοιράζονται μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram μοναδικές εικόνες από τα ταξίδια τους.

Θυμίζουμε επίσης ότι σύσσωμη η οικογένεια Καμπουρίδη έχει αναλάβει ρόλο νονών για τα δίδυμα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, με τον Γιώργο μάλιστα να έχει βάλει λάδι και στα δύο κορίτσια... Τη Φιλίππα βάπτισαν ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη. Την Αριάνα η κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο επιχειρηματίας Μίλτο Καμπουρίδη, η Αννέζια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης. Δες όλες τις φωτογραφίες από τα ξεχωριστά, διπλά βαφτίσια εδώ

Τελευταία τροποποίηση στις 12.02.2023 - 18:40