Τζούλια Νόβα: Έτσι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της

14.12.2022
Τζούλια Νόβα: Έτσι γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της
Έναν χρόνο ζωής έκλεισε η κόρη της Τζούλιας Νόβα και το μοντέλο μαζί με τον σύζυγο της ετοίμασαν ένα μεγάλο πάρτι για αυτή τη μέρα.

Η Τζούλια Νόβα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία σειρά από βίντεο από τα γενέθλια της μικρής Δαείρας. «Τα πρώτα μας γενέθλια. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός» έγραψε στην περιγραφή των βίντεο η Τζούλια Νόβα.

Η εντυπωσιακή κυρία είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ!

«Έγινε 8 μηνών, γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Το Δάειρα είναι αρχαίο ελληνικό όνομα, το ανακάλυψε ο σύζυγός μου που του αρέσει ό,τι αφορά την Ιστορία και τη Μυθολογία. Η Δάειρα ήταν Ωκεανίδα, νύμφη της Ελευσίνας, η οποία αγαπήθηκε από τον Ερμή. Από την άλλη, εγώ πάντα ήθελα να δώσω στο παιδί μου ένα όνομα σπάνιο, ιδιαίτερο, που να μην το ακούμε συχνά ή καλύτερα να μην το είχαμε ακούσει ξανά. Οπότε, όταν ο Μιχάλης μού πρότεινε το "Δάειρα" ενθουσιάστηκα. Είναι εύηχο και βγάζει κάτι δυνατό».


Όσο για την πρώτη λέξη, την οποία αναφώνησε η μικρή της: «Αυτό έγινε προχθές και μας συγκίνησε όλους. Είμαστε για καλοκαίρι στην Πάρο – έχει έρθει μαζί μας και η μητέρα μου για να μας βοηθάει με τη μικρή. Πριν από πέντε μέρες, ο Μιχάλης χρειάστηκε να γυρίσει για λίγο στην Αθήνα, έχει το εστιατόριο Pirates House στη Ροδόπολη, στον Διόνυσο. Εκείνη την ημέρα μιλούσαμε μέσω βιντεοκλήσης και η μικρή φώναξε «μπαμπά». Αυτή ήταν η πρώτη της λέξη. Όλοι βάλαμε τα κλάματα, και εγώ και η μητέρα μου και, φυσικά, ο Μιχάλης. Τρελαθήκαμε. Δεν το κρύβω, ζήλεψα λίγο, γιατί θα ήθελα να πει πρώτα «μαμά», αλλά τι να κάνουμε; Μάλλον έχουμε και οι δύο αδυναμία στον μπαμπά».