Sharon Stone: Ο νέος θάνατος που "χτύπησε" την οικογένειά της - Μετά τον ανιψιό της πέθανε και ο αδελφός της

14.02.2023
Sharon Stone: Ο νέος θάνατος που "χτύπησε" την οικογένειά της - Μετά τον ανιψιό της πέθανε και ο αδελφός της
Πριν από σχεδόν δυο χρόνια η Sharon Stone θρήνησε τον χαμό του μόλις 11 μηνών ανιψιού της και σήμερα θρηνεί και τον χαμό του πατέρα του και αδελφού της, Patrick Joseph Stone.

Η τραγωδία "χτύπησε" ακόμη μια φορά το σπίτι της Sharon Stone καθώς μόλις χθες έφυγε από τη ζωή ο αδελφός της, Patrick σε ηλικία 57 ετών. Όπως επιβεβαίωσε μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο που μοιράστηκε μέσω instagram η σταρ ο θάνατος του αδελφού της προήλθε από καρδιακή προσβολή ενώ στη συνέχεια επιβεβαίωσε επίσης πως όντως, πρόκειται για τον πατέρα του River, του μόλις 11 μηνών ανιψιού και βαφτισιμιού της τον οποίο "έχασαν" τον Αύγουστο του 2021 από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Sharon Stone: Ο ανιψιός της δεν άντεξε τελικά - Η ανάρτηση που "ράγισε" καρδιές

"Άφησε πίσω του τη σύζυγό του, Tasha, τον γιο του Hunter και την κόρη του Kaylee" συμπλη΄ρωσε καταρρακωμένη η ηθοποιός ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη που στέλνει στην οικογένειά της με κάθε τρόπο.

{https://www.instagram.com/p/Con1kUlsFes/}

Λίγο αργότερα η Sharon Stone έκανε ακόμη μία ανάρτηση όπου μοιράστηκε δυο φωτογραφίες του Patrick στη μία εκ των οποίων τους βλέπουμε αγκαλιά.

{https://www.instagram.com/p/Con2QegvV6x/}

Κάτω και από τις δύο αναρτήσεις τα συλλυπητήρια σχόλια έφτασαν από παντού ενώ η σελίδα της γέμισε αγάπη.

1_4.jpg

2_2.jpg

Sharon Stone: "Πώς ξεγέλασα τρεις φορές το θάνατο"

Τον περασμένο Νοέμβριο η 64χρονη Sharon Stone η οποία "ξεγέλασε τρεις φορές το θάνατο" αποκάλυψε ότι μπήκε σε νέες περιπέτειες υγείας καθώς οι γιατροί ανακάλυψαν ένα "μεγάλο ινομυωματικό όγκο" μετά από λανθασμένη διάγνωση και, προφανώς, τη λάθος θεραπεία και έτσι χρειάστηκε να μπει ξανά στο χειρουργείο.

Τέλος καλό όλα καλά και αυτή τη φορά για την ηθοποιό, η οποία, όμως καλείται να αντιμετωπίσει μια τεράστια απώλεια ακόμη μία φορά!

Τελευταία τροποποίηση στις 14.02.2023 - 15:06