Sharon Stone: "Πώς ξεγέλασα τρεις φορές το θάνατο"

12.08.2020
Sharon Stone: "Πώς ξεγέλασα τρεις φορές το θάνατο"
Η 62χρονη ηθοποιός φαίνεται πως ζει...από θαύμα

Από θαύμα φαίνεται πως ζει μια από τις πιο διάσημες star του Hollywood, Sharon Stone. Η 62χρονη ηθοποιός λέει πως είναι "απίστευτα τυχερή", αφού κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο τρεις φορές.

Δες και αυτό: Tina Kunakey: Η κούκλα σύζυγος του Vincent Cassel αποχαιρέτησε τη Μύκονο σε άπταιστα ελληνικά

Η ηθοποιός είπε σε συνέντευξη της στο The Sun: "Μου έχουν συμβεί πολλά πράγματα, είναι τρελό. Στα 14 μου παραλίγο να κόψω τον λαιμό μου σ' ένα σχοινί απλώματος. Το τραύμα με βγήκε λίγο πριν την κεντρική αρτηρία. Επίσης, με έχει χτυπήσει κεραυνός, αυτό ήταν πολύ έντονο. Ήμουν στο κλιμακοστάσιο του σπιτιού μας και γέμιζα το σίδερο με νερό. Είχα το χέρι μου στη βρύση. Το κλιμακοστάσιο χτυπήθηκε από κεραυνό και μέσω του νερού ο κεραυνός έφτασε σε μένα. Ήμουν μέσα στο κλιμακοστάσιο, και από το χτύπημα βρέθηκα στον αέρα, διέσχισα την κουζίνα και προσγειώθηκα στο ψυγείο. Ευτυχώς, η μητέρα μου με έδεσε με μια λωρίδα στο πρόσωπο και με επανέφερε".

Αυτό το είδες; Δίδυμες Olsen: Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής τους

Την τρίτη φορά που η Stone έφτασε κοντά στον θάνατο, ήταν το 2001, όταν υπέστη εγκεφαλικό. Η ηθοποιός νοσηλεύτηκε για εννιά μέρες στο νοσοκομείο και οι πιθανότητες για επιβίωση που τής έδιναν αρχικά οι γιατροί ήταν ελάχιστες. Τελικά, μετά από μία πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, κατάφερε να αναρρώσει πλήρως. "Ένιωθα σαν να με είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι. Θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένη εκεί και να σκέφτομαι, 'παθαίνω εγκεφαλικό'". Όπως λέει η ίδια, χρειάστηκε σχεδόν εφτά χρόνια να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της, αφού το εγκεφαλικό είχε επηρεάσει την ομιλία της, το περπάτημά της και την ακοή της.