Ben Affleck: Σερβίρει καφέ στη διαφήμιση των Dunkin' Donuts για το Super Bowl μέχρι την ώρα που τον «τσακώνει» η J.Lo (video)

Ben Affleck: Σερβίρει καφέ στη διαφήμιση των Dunkin' Donuts για το Super Bowl μέχρι την ώρα που τον «τσακώνει» η J.Lo (video)
Πώς θα σου φαινόταν να πήγαινες να πάρεις τον καφέ και το γλυκό σου και να συναντούσες τον αγαπημένο σου ηθοποιό; Και όχι μόνο αυτό: αλλά να έπαιρνε και εκείνος την παραγγελία σου;

Αυτό συνέβη με τον Ben Affleck αλλά έγινε στην Αμερική. Ο βραβευμένος με Όσκαρ και λάτρης του καφέ που είναι γνωστός για την αγάπη του στα Dunkin, φόρεσε ένα ακουστικό και την εμβληματική μαύρη στολή, με τα πορτοκαλί και ροζ γράμματα του brand, για να σερβίρει σε ανυποψίαστους πελάτες σε drive-thru στην Μασαχουσέτη. Και αυτό το έκανε για τις ανάγκες μιας διαφήμισης του Super Bowl.

Rihanna: Η απίθανη εμφάνιση στο Super Bowl αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Ο Affleck όπως μπορείς να δεις στο βίντεο είναι στο ταμείο, κάνει πλάκα κατά τη λήψη παραγγελιών και εκπλήσσει τους πελάτες μόλις τραβήξει τελικά το παράθυρο και δουν ότι τους υποδέχεται ένα διάσημο πρόσωπο. Βγάζει ακόμη και το κεφάλι του έξω από το παράθυρο για να βγάλει μια selfie με έναν fan πριν εμφανιστεί ένας τελευταίος πελάτης. Ποιος είναι αυτός όμως ο πελάτης; Η J.Lo! «Τι κάνεις εδώ; Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα είσαι όλη τη μέρα στη δουλειά;» ρωτάει η σύζυγος τον καημένο τον Affleck.

{https://www.youtube.com/watch?v=BBIX9FG6kZ0}

Τη βραδιά του Super Bowl, το ντεμπούτο της διαφήμισης προκάλεσε χαμό στο Twitter. «Η διαφήμιση του Ben Affleck για τα Dunkin ήταν και απολύτως προβλέψιμη και αναπόφευκτη και... αυτό που ήθελα να είναι», έγραψε ο τηλεοπτικός κριτικός του Hollywood Reporter, Daniel Fienberg.

{https://twitter.com/NatalieKorach/status/1624920636937101312}

Ben Affleck: Ανελέητο τρολάρισμα για την εμφάνισή του στο πλευρό της Jennifer Lopez στα βραβεία Grammy

Τελευταία τροποποίηση στις 14.02.2023 - 13:04