Lady Gaga και Bradley Cooper: Η εμφάνιση που όλοι περιμέναμε και κάτι μοναδικό που δεν έδειξαν οι κάμερες [video]

25.02.2019
Lady Gaga και Bradley Cooper: Η εμφάνιση που όλοι περιμέναμε και κάτι μοναδικό που δεν έδειξαν οι κάμερες [video]
"Φωτιά" η κάθε τους κοινή εμφάνιση, με τις φήμες να θέλουν εκείνη τρελά ερωτευμένη με εκείνον. Και στην πρώτη θέση η Irina Shayk να καμαρώνει τον αγαπημένο της.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Lady Gaga και ο Bradley Cooper θα ανέβαιναν μαζί στη σκηνή του Kodak Theatre για να τραγουδήσουν το τραγούδι "Shallow" από την ταινία τους "A Star Is Born", το οποίο, παρεμπιπτόντως κέρδισε το Όσκαρ στην κατηγορία του καλύτερου τραγουδιού, οι απανταχού θαυμαστές τους -και όχι μόνο- αδημονούσαν.

Και η στιγμή έφτασε κάπου στα μέσα στης χθεσινής, μαραθώνιας, τελετής. Οι πρώτες νότες του τραγουδιού άρχισαν να ακούγονται από τα μεγάφωνα και το πιάνο τοποθετήθηκε στο κέντρο της σκηνής.

Τότε οι δυο τους σηκώθηκαν από την πρώτη σειρά των καθισμάτων όπου καθόταν και ανέβηκαν στη σκηνή με τον Bradley να ξεκινά τους πρώτους στίχους και το κοινό να ξεσηκώνεται!

Ο ηλεκτρισμός που χαρακτηρίζει την κάθε τους κοινή εμφάνιση ήταν κάτι παραπάνω από διάχυτος και σε αυτή τους την ερμηνεία με τη Lady Gaga να κοιτάζει τον Bradley Cooper στα μάτια με τέτοια αγάπη, θαυμασμό -μέχρι και πόνο, θα τολμούσαμε να πούμε- που μόνο λάδι στη φωτιά των φημών που τη θέλουν να έχει διαλύσει τον αρραβώνα της για χάρη του έριξε. Δεν την ένοιαξε καθόλου, βέβαια!!!

Ιδού η εμφάνισή τους και στη συνέχεια αποκαλύπτουμε κάτι που δεν έξειξαν οι κάμερες και προκάλεσε τρομερή εντύπωση!

Διάβασε επίσης: Oscars 2019: Η λίστα με όλους τους νικητές της βραδιάς

Μόλις τελείωσαν την ερμηνεία τους, λοιπόν, η Lady Gaga και ο Bradley Cooper πήγαν στα παρασκήνια όπου και παρέμειναν μέχρι το επόμενο διάλλειμα όταν και επέστρεψαν στις θέσεις τους. Οι κάμερες εκείνη τη στιγμή δεν "γύριζαν" όμως τα κινητά κατέγραψαν κάτι μοναδικό που συνέβη όταν οι δυο τους κατέβαιναν από τη σκηνή.

Ο κόσμος που είχε ήδη σηκωθεί όρθιος για να τους χειροκροτήσει νωρίτερα, το έκανε ξανά, δίνοντάς τους το πιο ζεστό συναίσθημα και τιμώντας τους στο άπειρο.

Φανερά συγκινημένοι εκείνοι, κοντοστάθηκαν, αγκαλιάστηκαν ξανά καί ευχαρίστησαν επιστρέφοντας στις θέσεις τους, όπου εκείνος αγκάλιασε και φίλησε ξεχωριστά την αγαπημένη του Irina Shayk που τον περίμενε όλο καμάρι!

Ιδού το βίντεο αλλά και μια φωτογραφία με την εντυπωσιακή πλάτη της ρωσίδας καλλονής σε πρώτο πλάνο!