Lady Gaga: Η συγκινητική στιγμή της βράβευσης, τα δάκρυα και η ιστορία πίσω από το «Tiffany Diamond»!

25.02.2019
Lady Gaga: Η συγκινητική στιγμή της βράβευσης, τα δάκρυα και η ιστορία πίσω από το «Tiffany Diamond»!
Το πρώτο βραβείο Oscar στην καριέρα της κατέκτησε επάξια η Lady Gaga μετά την τεράστια επιτυχία της στην ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται».

Η τραγουδίστρια είχε διπλή υποψηφιότητα (τραγουδιού και Α' Γυναικείου Ρόλου) καταφέροντας να κάνει τη διαφορά και μαζί με τους Μαρκ Ρόνσον, 'Αντονι Ροσομάντι και 'Αντριου Γουάιατ να κερδίσουν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και ερμήνευσαν το «Shallow» ενώ τα λόγια της στη διάρκεια της βράβευσης της συγκίνησαν και με το παραπάνω.

Δείτε ακόμη: Τα δάκρυα του Γιώργου Λάνθιμου όταν η Olivia Colman κέρδισε το Όσκαρ [video]

«Έχω δουλέψει πολύ σκληρά σε όλη μου τη ζωή. Δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά το όνειρο, το να μην τα παρατάς, το να σηκώνεσαι όρθιος όσες φορές κι αν σε απορρίπτουν. Μην το βάζετε κάτω αν έχετε ένα όνειρο, αν έχετε πάθος δουλέψτε σκληρά» είπε εμφανώς συγκινημένη η Lady Gaga.

To Tiffany Diamond:

Η Lady Gaga τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και για έναν ακόμη λόγο. Η ξανθιά κυρία φόρε το μεγαλύτερο κίτρινο διαμάντι στον κόσμο. Ο λόγος για το «Tiffany Diamond» το οποίο φορέθηκε για τελευταία φορά από την Όντρεϊ Χέπμπορν για λογαριασμό της ταινίας «Breakfast at Tiffany's» το 1961! Η Mary Whitehouse είναι εκείνη που θα το φορέσει για πρώτη φορά το 1957 σε έναν χορό του Tiffany's στο Ρόουντ Άιλαντ. Το ανεκτίμητης αξίας διαμάντι κόσμησε το λαιμό της Lady και αν αναρωτιέστε πως κλείστηκε η εν λόγω συμφωνία, σας ενημερώνουμε πως η τραγουδίστρια είναι εκπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρίας, και ήδη έχει κάνει αρκετά διαφημιστικά.

Γιώργος Μουλάς