Μαρία Ιωαννίδου για Γιώργο Νταλάρα: «Τον αγάπησα πολύ, ήμασταν μαζί 6 - 7 μήνες»

14.05.2024
Μαρία Ιωαννίδου για Γιώργο Νταλάρα: «Τον αγάπησα πολύ, ήμασταν μαζί 6 - 7 μήνες»
«Δεν θα ντραπώ για τη σχέση μου με τον Νταλάρα», λέει, μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωαννίδου και απαντά και σ' εκείνους που ακόμη απορούν πώς υπήρξε τόσα χρόνια παντρεμένη με τον Φρέντυ Γερμανό.

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δαναή και την Κατερίνα Νινιού μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου και ήταν, όπως πάντα, λαλίστατη και χειμαρρώδης. Η αφορμή για τη συνάντηση ήταν το βιογραφικό βιβλίο της με τίτλο «Άνω Τελεία» που κυκλοφορεί και «πηγαίνει πολύ καλά», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Δεν με αγαπάνε όλοι, έχω φάει καρφώματα», είπε η Μαρία Ιωαννίδου ενώ αναφερόμενη στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που βίωσε θυμήθηκε έναν θαυμαστή που πήγαινε με ανθοδέσμη στο θέατρο και έναν άλλον που ήταν επικίνδυνος, γιαιτί την παρακολουθούσε.

Στη συνέχεια η συζήτηση έφτασε, φυσικά, στον Φρέντυ Γερμανό ο οποίος, όπως αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου «έκανε τα πιο ακριβά δώρα». «Δεν έρχεται πια στον ύπνο μου και του έχω θυμώσει. Πιστεύω με έχει βοηθήσει με τον τρόπο του», συνέχισε η Μαρία Ιωαννίδου ενώ συμπλήρωσε πως έχει διαβάσει παραψυχολογία και ισχύει ότι το πνεύμα ζει. Και σε όλους όσους αναρωτιούνται ακόμη για τη ζωή της με τον Φρέντυ Γερμανό απαντά: «Πως θα μπορούσε να ζήσει ο Φρέντυ τόσα πολλά χρόνια με ένα βλαμμένο σαν εμένα; Δε γίνεται».

Στο τέλος αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με τον Γιώργο Νταλάρα τονίζοντας πως τον αγάπησε πολύ. «Ήμασταν μαζί 6 - 7 μήνες. Δεν ντρέπομαι για τη σχέση μου με τον Νταλάρα», είπε χαρακτηριστικά.

Σε παλιότερη συνέντευξη σχετικά με το βιβλίο της και πάλι, η Μαρία Ιωαννίδου είχε αναφέρει τα εξής: «Με τον Γιώργο Νταλάρα έγινε σχέση και μάλιστα θυμάμαι ότι ήμουν στα τελειώματα με τον Σειληνό, όταν παίζαμε στο θέατρο Ακροπόλ. Με τον Γιώργο ήμασταν έξι μήνες μαζί. Ήμουν πολύ ερωτευμένη κι εκείνος το ίδιο. Όταν χωρίσαμε, έριξα πολύ κλάμα. Τότε ο Γιώργος είχε σχέση με δημοφιλή πρωταγωνίστρια του θεάτρου, είχαν τσακωθεί και είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, αλλά εκείνη τον κυνηγούσε. Κάποια στιγμή μού είπε ο Γιώργος: "ξέρεις, γύρισε εκείνη και θα γυρίσω κι εγώ". Κι έτσι χωρίσαμε»

Τελευταία τροποποίηση στις 14.05.2024 - 17:05