Θανάσης Αλευράς: Στα άπειρα αρνητικά σχόλια για την παρουσίαση της Eurovision απάντησε με μία εύγλωττη ανάρτηση

14.05.2024
Ο Θανάσης Αλευράς ποζάρει με τον θρύλο (και δύο φορές νικητή) του διαγωνισμού, Johny Logan
Ο Θανάσης Αλευράς ποζάρει με τον θρύλο (και δύο φορές νικητή) του διαγωνισμού, Johny Logan
Στον απόηχο του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision έχουμε την αντίδραση των δύο Ελλήνων παρουσιαστών, οι οποίοι συζητήθηκαν πάρα πολύ και όχι με θετικό πρόσημο, η αλήθεια είναι.

Η φετινή 68η Eurovision πέρασε στην ιστορία με το Nemo να έχει δώσει τη νίκη στην Ελβετία και τη Μαρίνα Σάττι να έχει χαρίσει στην Ελλάδα την 11η θέση.

Την παρουσίαση για φέτος είχαν αναλάβει ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι δέχτηκαν πολύ σκληρή κριτική και αρνητικά σχόλια για τη δουλειά που έκαναν. Μπορεί να είχαν όλη την καλή πρόθεση οι δύο πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες όμως, η αλήθεια είναι πως υπήρξαν αρκετά σημεία όπου το «έχασαν» και φάνηκαν μέχρι και αδιάβαστοι, πράγμα που «χτυπήθηκε» πολύ από τον πρώτο, κιόλας, ημιτελικό.

Η φιέστα, όμως τώρα έχει τελειώσει και οι δυο τους εμφανίστηκαν στο ΕΡΤ Backstage και εξήγησαν πώς εργάστηκαν για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της παρουσίασης, υποστηρίζοντας πως μελέτησαν πάρα πολύ και προσπάθησαν περισσότερο για αυτό το πραγματικά δύσκολο και απαιτητικό project.

Ο Ζερόμ αναφέρθηκε στην εμπειρία υποστηρίζοντας πως απόλαυσε τις απίστευτες εμπειρίες που έζησαν, ευχαρίστησε τον κόσμο για την επικοδομητική κριτική και αποκάλυψε πως διάβασαν περισσότερο και από Πανελλήνιες, υποστηρίζοντας πως δεν ξέρει ήταν μια καλή ή κακή παρουσίαση αλλά ήταν σίγουρα διαφορετική.

Ο Θανάσης Αλευράς επέλεξε να τοποθετηθεί μέσα από μία ανάρτηση. «Μάλμε. Ευχαριστούμε για την μοναδική εμπειρία. Κανείς δεν μπορεί να τη βρωμίσει», έγραψε στη λεζάντα ο ηθοποιός και το βίντεο που μοιράστηκε με το συντριβάνι που βγαίνει από ένα γιγαντιαίο γλυπτό πρόσωπο θα μπορούσε κάλλιστα να αναφέρεται στη «χολή» που βγήκε τόσες μέρες από τα στόματα της πλειοψηφίας των Ελλήνων για την παρουσίασή τους.

{https://www.instagram.com/p/C68dJJ8Ijgs/}

Όσο για το αν πληρώθηκαν και πόσα χρήματα πήραν, ένα story που μοιράστηκε ο Ζερόμ έδωσε την απάντηση ξεκάθαρη!

1_198.png

Σε κάθε περίπτωση ισχύει και εδώ πως τον κακό τον λόγο τον έχουμε πιο εύκολο από τον καλό, όμως όχι ότι δεν υπήρξε και αφορμή. Η παρουσίαση των δύο καλλιτεχνών δεν ΄ήταν μόνο διαφορετική, όπως υποστηρίζει ο Ζερόμ, ήταν ανεπαρκής, το λιγότερο. Και αυτό δεν το λέμε με καμία δεικτική διάθεση. Πρόκειται για ένα fact όμως!

Και φυσικά, δεν θα τους σταυρώσουμε τους ανθρώπους. Αλίμονο! Και φυσικά αναγνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι το όλο εγχείρημα και πως η πίεση φέρνει πολλά λάθη που δεν θα γινόταν υπό φυσιολογικές συνθήκες, και δεχόμαστε πως διάβασαν πολύ, όπως υποστήριξαν και βέβαια ουδείς θέλει να τους στερήσει τη χαρά και την ικανοποίηση για τη συμμετοχή, και εντάξει, πες πως την πριγκίπισσα Βικτώρια, διάδοχο του θρόνου της Σουηδίας δεν την αναγνώρισαν ούτε στην έναρξη του τελικού όταν εκείνη μας καλοσώρισε μέσα από τα ανάκτορα ούτε και μετά στις κερκίδες, όμως, για παράδειγμα, το ότι η Ιταλία, ως μέλος των Big Five περνά απευθείας στον τελικό, θεωρείται basic knowledge και σε αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση.

Αυτά και... του χρόνου με υγεία!

Τελευταία τροποποίηση στις 14.05.2024 - 16:02