Αποστόλης και Θανάσης Τότσικας: Συγκινημένοι σε εκδήλωση για τον πατέρα τους στη Λάρισα - Τα λόγια της αδελφής τους

14.05.2024
Αποστόλης και Θανάσης Τότσικας: Συγκινημένοι σε εκδήλωση για τον πατέρα τους στη Λάρισα - Τα λόγια της αδελφής τους
Φωτό: onlarissa.gr
Στην πατρίδα του, τη Νίκαια Λάρισας τιμήθηκε ο Γιάννης Τότσικας και ΄΄ολη η οικογένειά του βρέθηκε εκεί.

Ο πατέρας του Απόστολου και του Θανάση Τότσικα, Γιάννης, γεννήθηκε, μεγάλωσε και πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του στη Νίκαια της Λάρισας και 6 χρόνια μετά τον θάνατό του η πατρίδα του θέλησε να τον τιμήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο, δίνοντας το όνομά του σε ένα πάρκο κοντά στο πατρικό του.

Σε μια όμορφη τελετή ονοματοδοσίας, το πάρκο στη Νίκαια Λάρισας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Φαρσάλων και Παύλου Μελά, έλαβε το όνομα του γνωστού αείμνηστου Λαρισαίου ηθοποιού του θεάτρου και του κινηματογράφου, Γιάννη Τότσικα.

3_41.jpg

Μετά από ομόφωνη απόφαση για το θέμα της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ, την Κυριακή 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η τελετή παρουσία της συζύγου του εκλειπόντος, Χριστίνας, των παιδιών του, Αποστόλη, Θανάση και Κατερίνας και των δικών τους παιδιών. Παραβρέθηκε και η Ρούλα Ρέβη, σύζυγος του Αποστόλη, η οποία καμάρωνε από μακριά, καταγράφοντας τα πάντα με το κινητό της.

Τι απαντά ο Αποστόλης Τότσικας σε όσους σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του

Ιδού η στιγμή των αποκαλυπτηρίων αλλά και η στιγμή που η Κατερίνα Τότσικα μίλησε εκ μέρους της οικογένειας για τη μεγάλη τιμή που έγίνε στον πατέρα τους, όπως τα μετέδωσε το onlarissa.gr

{https://www.youtube.com/watch?v=RvbnVdJwexE&t=29s&ab_channel=onlarissagr}

{https://www.youtube.com/watch?v=BlI-MW9lejw&t=12s&ab_channel=onlarissagr}

Τελευταία τροποποίηση στις 14.05.2024 - 13:05