Maestro: Το μήνυμα των πρωταγωνιστών λίγο πριν από την πρεμιέρα έχει πολύ μεγάλη σημασία

16.05.2024
Maestro: Το μήνυμα των πρωταγωνιστών λίγο πριν από την πρεμιέρα έχει πολύ μεγάλη σημασία
Απόψε (16/5) η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του Maestro και σύσσωμοι οι πρωταγωνιστές έχουν κάτι να πουν.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έφτασε και είναι διπλή καθώς ο δεύτερος κύκλος ξεκινά απόψε και μάλιστα με διπλό «χτύπημα», τόσο στο Mega όσο και στο Netflix. Με μια διαφορά όμως!

Στη συνδρομητική πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμα και τα έξι επεισόδια ενώ στο ελληνικό κανάλι θα προβάλλεται ένα κάθε εβδομάδα.

Με αφορμή αυτή την ιδιαιτερότητα λοιπόν ο δημιουργός και οι πρωταγωνιστές της σειράς στράφηκαν στο κοινό και ζήτησαν με πάθος (ο καθένας με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο) να μη δώσουν «ούτε ένα spoiler».

Λογική η παράκληση, φυσικά. Τώρα... αν εισακουστεί, θα φανεί!

{https://www.instagram.com/p/C7Bg_hdtFww/}

Προς το παρόν (και πηγαίνοντας βήμα βήμα όπως έχει ζητηθεί), ιδού τι θα δούμε στο σημερινό 1ο επεισόδιο που έχει τίτλο «Mother» ενώ αν θέλεις να θυμηθείς τι έγινε στο επικό φινάλε της πρώτης σεζόν κάνε κλικ στον σύνδεσμο.

1_202.png


Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.


Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

{https://www.youtube.com/watch?v=_yA_nh1Q-9c&ab_channel=MEGATV-OFFICIAL}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.05.2024 - 13:50