Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία κάνει το λάθος και ο Γιωργίκης μαθαίνει για τη σχέση της με τον Γρηγόρη - Η κόλαση περιμένει

16.05.2024
Το προξενιό της Ιουλίας: Η Ιουλία κάνει το λάθος και ο Γιωργίκης μαθαίνει για τη σχέση της με τον Γρηγόρη - Η κόλαση περιμένει
Η αρχή του τέλους μόλις ξεκινά.

Μπορεί η παγίδα που έστησε ο Γιωργίκης στον Γρηγόρη να μην έφερε αποτέλεσμα, θα μάθει, όμως, την αλήθεια και μάλιστα από το στόμα της ίδιας της γυναίκας του. Στο μεταξύ, η Στάσα έρχεται αντιμέτωπη με την Κατερίνη και τίποτα πια δεν μένει κρυφό.

{https://www.youtube.com/watch?v=0KVqdiHX57g&t=1s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Η περιοδεία του αρχηγού της Χωροφυλακής στην Θεσσαλία, δίνει το περιθώριο στην Στάσα να πάρει μια απόσταση από όσα έχουν συμβεί με τον Κωστή, που αναγκάζεται να απουσιάσει για υπηρεσιακούς λόγους. Η απουσία του όμως, αντί να κατευνάσει τα πνεύματα, θα οξύνει τις αντιθέσεις και τις αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια Στασινόπουλου και η Κατερίνη, θα θελήσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να ξεκαθαρίσει μια και καλή τους λογαριασμούς της με την Στάσα.

{https://www.youtube.com/watch?v=-KspFzTP44Q&t=11s&ab_channel=AlphaTVGreece}

Η συνάντησή τους, θα επιβάλλει και στις δυο, να αναμετρηθούν με τις αλήθειες τους. Κι απ’ότι φαίνεται, είναι καιρός και για τις δυο, ν’αλλάξουν σελίδα. Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις για τον Ρήγα, τον έχουν φέρει αντιμέτωπο με μια νέα πραγματικότητα, όπου οι κίνδυνοι καραδοκούν. Αυτή τη φορά, ποιος θα πάρει πρώτος την κατάσταση στα χέρια του; Σίγουρα πάντως όχι η αδελφή του, η Ιουλία, που για κακή της τύχη, θα αποκαλύψει άθελά της το μυστικό της που τόσον καιρό έμενε κρυφό.

{https://mail.google.com/mail/u/2/#inbox/FMfcgzGxTNvvHHRJWLxjtsMhbllQHgCN?projector=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.05.2024 - 18:50