Five Minutes Mum: Η viral Έλενα Χαραλαμπούδη και η απίθανη ιδέα για να κόψει ένα παιδί την πιπίλα

13.05.2024
Five Minutes Mum: Η viral Έλενα Χαραλαμπούδη και η απίθανη ιδέα για να κόψει ένα παιδί την πιπίλα
Μέγα ζήτημα για γονείς και παιδιά το ζήτημα «πιπίλα».

Ένα από τα θέματα που φαίνεται ότι ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τους γονείς κατά το μεγάλωμα των παιδιών τους είναι το ζήτημα της πιπίλας και, συγκεκριμένα, η στιγμή που θα πρέπει αυτή να «κοπεί».

Μπορεί να θεωρείται «αγία» για πολλούς γονείς όμως δεν παύει να έχει ημερομηνία λήξης. Το «πότε» έρχεται αυτή η στιγμή δεν θα μας απασχολήσει εδώ, όμως θα ασχοληθούμε με το «πώς» και συγκεκριμένα θα σταθούμε στην απίθανη ιδέα που μοιράστηκε η Έλενα Χαραλαμπούδη.

Κλαίει το μωρό σου; 5 "μαγικοί" τρόποι για να το κάνεις να σταματήσει

Η υπερταλαντούχα και εξαιρετικά δημοφιλής ηθοποιός, ή η viral Five Minutes Mum αν προτιμάτε, έδωσε μία συνέντευξη στον Ζήση Ρούμπο και το Γκαράζ του και στο πλαίσιο αυτής αποκάλυψε πώς «έκοψε» την πιπίλα στο δικό της παιδί, όταν εκείνο ήταν ενάμιση έτους.

{https://www.instagram.com/p/CTuC41xo201/}

Τι σκέφτηκε λοιπόν η «δαιμόνια» μαμά για να πείσει τη μικρούλα της να μην ξαναβάλει πιπίλα στο στόμα της; Της είπε ότι οι πιπίλες της έφυγαν για διακοπές και, μάλιστα, χωρίς επιστροφή και ότι περνούσαν και πολύ καλά. Και δεν έμεινε στις κουβέντες. «Κατέθεσε» και αποδείξεις!

«Πήγα στο Φάληρο, τις έβαλα στη σειρά και τις φωτογράφησα», είπε η Έλενα και δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα που έχει, όπως φαίνεται, την επιτυχία σίγουρη και όλους ευχαριστημένους.

Ιδού το βίντεο και ναι, δε χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις όταν έρθει η ώρα...

Γίνεσαι μαμά μετά τα 40; Τρία πλεονεκτήματα και τρεις κίνδυνοι για την περίπτωσή σου

Τελευταία τροποποίηση στις 14.05.2024 - 15:44