Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο

15.05.2024
Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά το διαζύγιο από τον Νικόλαο
Φαίνεται πως η Τατιάνα Μπλάτνικ έχει γυρίσει ήδη σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό, όπως εξάλλου λέγεται ότι έχει κάνει και ο πρώην, πια, σύζυγός της.

Πριν από έναν μήνα ανακοινώθηκε επίσημα το διαζύγιο του Νικόλαου, γιου του τέως βασιλιά της Ελλάδας και της Τατιάνας Μπλάτνικ, παρόλο που το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε χωρίσει πολύ καιρό νωρίτερα -συγκεκριμένα αναφέρεται πως οι δυο τους δεν ήταν ζευγάρι εδώ και τρία ολόκληρα χρόνια.

{https://www.instagram.com/p/C1PdaJdtpkA/}

Το διαζύγιο ήρθε «βελούδινο» και οι δυο τους φαίνεται να έχουν προχωρήσει ήδη στις ζωές τους. Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας On Time μάλιστα, ο άντρας που έχει μπει στο ζωή της Τατιάνας Μπλάτνικ είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς, γιος του Ηλία και της Μαρίας (Μπουμπούς) Μπαραμπαλία.

Ο γοητευτικός επιχειρηματίας έχει επίσης ένα διαζύγιο. Υπήρξε παντρεμένος επί 10 χρόνια γάμου με τη Ναταλία Μουνδρέα, κόρη του εφοπλιστή Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι σύντροφος της Έλλης Στάη, έτσι, για την ιστορία.

1_94.jpg

Ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς με τη μία από τις δύο αδελφές του, Έλενα.

Χωρίς να έχουν κάνει ακόμη επίσημη, δημόσια κοινή εμφάνιση λέγετα ότι η Tατιάνα και ο Γιώργος είναι πολύ ευτυχισμένοι και μάλιστα πρόσφατα πραγματοποίησαν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Την ίδια στιγμή, οι φήμες θέλουν και τον Νικόλαο σε νέα σχέση με γνωστή κοσμική κυρία των Αθηνών τους τελευταίους μήνες, χωρίς όμως να έχουν δοθεί επιπλέον πληροφορίες.

Τελευταία τροποποίηση στις 15.05.2024 - 15:34