Η Eva Mendes λατρεύει τον Ryan Gosling και τον αποθεώνει με μια σπάνια ανάρτηση στα social media

16.01.2024
Η Eva Mendes λατρεύει τον Ryan Gosling και τον αποθεώνει με μια σπάνια ανάρτηση στα social media
Μπορεί να μην τον συνοδεύει ποτέ στις δημόσιες εκδηλώσεις και να μην έχουν μαζί ούτε μία φωτογραφία σε κόκκινο χαλί εκτός από εκείνες που (αναγκαστικά) υπάρχουν λόγω της συνεργασίας τους στην ταινία του 2012 A Place Beyond The Pines όπου και γνωρίστηκαν, όμως η Eva Mendes καμαρώνει για τον αγαπημένο της από μακριά.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε η έκταση που πήρε η αντίδρασή του On Camera όταν ανακοινώθηκε πως το τραγούδι I' m Just Ken που ερμηνεύει ο ίδιος στην ταινία Barbie όπου και πρωταγωνιστεί κέρδισε το βραβείο στην κατηγορία Καλύτερου Τραγουδιού στα πρόσφατα Critics Choice Awards.

Ο ηθοποιός ξαφνιάστηκε και δεν το έκρυψε καθόλου με την αντίδρασή του να γίνεται viral και, φυσικά, meme!

Η Eva Mendes δεν ήταν κοντά του ούτε σε αυτή την εκδήλωση όμως την επόμενη μέρα θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά της για εκείνον δημόσια και φυσικά το έκανε μέσα από μία ανάρτηση.

Το GIF με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του συζύγου της που έκανε τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου μοιράστηκε και η ηθοποιός με ένα απλό «I LOVE HIM» γράφει στη λεζάντα και τα «είπε όλα».

{https://www.instagram.com/p/C2IiweAu6jA/}

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011, στα γυρίσματα της ταινίας τους, The Place Beyond the Pines όπου υποδύθηκαν ένα ζευγάρι. Και το ειδύλλιό τους στην οθόνη μετατράπηκε γρήγορα σε πραγματικότητα καθώς το ζευγάρι εθεάθη λίγο αργότερα σε τρυφερή στιγμή στο Παρίσι.

Έγιναν γονείς με τη γέννηση της πρώτης τους κόρης Esmeralda το 2014. Δύο χρόνια αργότερα, υποδέχτηκαν το δεύτερο κοριτσάκι τους, την Amada.

Η Eva Mendes κάνει διακοπές στην Ελλάδα και γέμισε το instagram Ελλάδα

Όμως, παρά το γεγονός ότι και οι δύο τους είναι διάσημοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, η ιδιωτική τους ζωή συχνά κρατείται κρυφή, όπως είχε επισημάνει κάποτε η Mendes σε έναν fan στο Instagram: «Ο άντρας μου και τα παιδιά μου είναι ιδιωτική υπόθεση».

Πρόσφατα o Ryan Gosling βραβεύτηκε με το βραβείο Kirk Douglas για τη συνεισφορά του στην κινηματογραφική βιομηχανία και στον λόγο του αναφέρθηκε με τα πιο τρυφερά λόγια στη σύζυγό του (η οποία ούτε εκείνη τη φορά βρέθηκε στο πλάι του) ως εξής:΅

{https://www.instagram.com/reels/C2E8xWWLzbO/}

Τελευταία τροποποίηση στις 16.01.2024 - 12:39