Η Jennifer Aniston μίλησε ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards - Υπάρχουν αποδείξεις

15.01.2024
Η Jennifer Aniston μίλησε ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards - Υπάρχουν αποδείξεις
Ο φακός του Γιώργου Σατσίδη «τσάκωσε» την ελληνικής καταγωγής σταρ να μιλά στη μητρική της γλώσσα δημόσια.

Βραδιά βραβείων η χθεσινή και μάλιστα σημαντική καθώς απονεμήθηκαν τα βραβεία των κριτικών. Η Jennifer Aniston ήταν υποψήφια για το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού σε δραματική σειρά για την ερμηνεία της στο Morning Show και παρόλο που δεν κέρδισε χειροκρότησε με αγάπη τον συνάδελφο και συνεργάτη της Billy Krudup που κέρδισε, για την ίδια σειρά, στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου.

Στη φωτογραφία ο ηθοποιός και η Elizabeth Debicki που κέρδισε στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών για την ερμηνεία της ως Diana στη σειρά The Crown με τα βραβεία τους.

{https://www.instagram.com/p/C2GtjBLMkUW/?img_index=2}

Επιστρέφοντας στην Jennifer Aniston, όμως, ένα βίντεο κατά την άφιξή της στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης μας ε΄κανε ιδιαίτερη εντύπωση.

Ο Ryan Gosling χάρισε ένα βραβείο στην Barbie και έγινε meme με τον πιο απίθανο τρόπο

Σε αυτό το βίντεο που μοιράστηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος βρίσκεται εδώ και χρόνια στην Αμερική και μεταδίδει πληροφορίες για τους αγαπημένους σταρ του Hollywood, βλέπουμε στην ηθοποιό να πλησιάζει, ακούμε εκείνον να της απευθύνει τον λόγο στα ελληνικά και εκείνη να απαντά αναλόγως!

«Jennifer, τι κάνεις;», ρωτά ο δημοσιογράφος. «Καλά, εσύ;», ακούμε την Jen να του απαντά με χαμόγελο.

Η Jennifer Aniston δεν έχει κρύψει ποτέ την καταγωγή της και αυτή είναι μία ακόμη απόδειξη πως καταλαβαίνει και μιλά ελληνικά -εντάξει, τουλάχιστον τα βασικά!

Για την ιστορία, θυμίζουμε πως ο πατέρας της, John Anthony Aniston, γεννήθηκε στην Κρήτη ως Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933 (η οικογένεια μετακόμισε στις ΗΠΑ όταν ο μικρός ήταν 2 ετών) και έφυγε από τη ζωή στις 11 Νοεμβρίου 2022, σε ηλικία 89 ετών.

Ιδού και η ανάρτηση του Γιώργου Σατσίδη ο οποίος μοιράστηκε κι άλλα στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά.

{https://www.instagram.com/p/C2Hb-IdrcgN/?img_index=2}

Όσο για την εμφάνισή της;

Για την περίσταση η Jen παρέμεινε στο αγαπημένο της μαύρο και εμπιστεύθηκε το διάσημο σχεδιαστικό δίδυμο των Dolce & Gabbana οι οποίοι δημιούργησαν για εκείνη ένα εντυπωσιακό custommade σύνολο που αποτελούνταν από ένα μαύρο μπούστο επενδυμένο με φτερά και ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι το οποίο έφτανε λίγο πιο πάνω από τους αστραγάλους, και συμπληρωνόταν από ένα μεταξωτό πλισέ ζωνάρι, το οποίο κρεμόταν στο πάτωμα

{https://www.instagram.com/p/C2Gv-E3sec_/}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.01.2024 - 15:22