Πέθανε ο σκηνοθέτης Μάνος Καμπίτης: Απαρηγόρητος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

24.11.2023
Πέθανε ο σκηνοθέτης Μάνος Καμπίτης: Απαρηγόρητος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου
Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί επί χρόνια στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος».

Συντετριμένος είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από τον καλό του φίλο και στενό συνεργάτη, τόσο μάλιστα που σήμερα, Παρασκευή 24/11 απουσίαζε από τη ραδιοφωνική του εκπομπή το πρωί.

Με μία ανάρτηση αποχαιρέτησε τον σκηνοθέτη Μάνο Καμπίτη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, ο παρουσιαστής, ο οποίος μοι΄ραστηκε φωτογραφίες τους από το χθες και στη λεζάντα εξήγησε με λίγα λόγια τη σχέση τους, στέλνοντας ένα «Αντίο» και ένα «Καλή Αντάμωση» επί της ουσίας.

«Ταξιδέψαμε παρέα όλο τον κόσμο… φτιάξαμε εναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ που άρεσε σε όλους…γελάσαμε τόσο πολύ που ακόμα τα γέλια μας κάποιοι λένε οτι ακούγονται στά μέρη απο όπου περάσαμε… είχαμε πει οτι θα το ξανακάναμε, εστω για μία φορά, όλοι μαζι όπως τότε, άλλα δεν πραλάβαμε, έφυγες μόνος σου…. Καλό ταξίδι φίλε, φτιάξε κατάσταση εκει, κανε reperage, δες που θα στήσουμε τις κάμερες και αργά η γρήγορα σου υπόσχομαι οτι θα ξανακάνουμε την εκπομπή… λιγο διαφορετική αλλα πάλι εναν ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ θα φτιάξουμε… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΦΕΡΦΕ… ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΟ ΚΑΜΠΙΤΗ!!!!

{https://www.instagram.com/p/Cz_yGzyCQov/?img_index=1}

Το πρωί, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν συμμετείχε στην εκπομπή του στο Sfera Radio, όμως μίλησε από μακριά στου ακροατές του, θέλοντας να εξηγήσει το γιατί και να αποτήσει ξανά φόρο τιμής στον Μάνο Καμπίτη.

«Δεν είμαι πολύ καλά και θέλω να μου επιτρέψετε να μην έρθω σήμερα, το λέω στους ακροατές. Μετά τον ξαφνικό χαμό ενός πολύ καλού φίλου και συνεργάτη, του Μάνου του Καμπίτη, του σκηνοθέτη που είχαμε στον “Όμορφο Κόσμο” και ταξιδέψαμε πάρα πολύ, κάναμε πολλά ταξίδια, πολλά πράγματα, δεν έχω το κουράγιο σήμερα ούτε να γελάσω, ούτε να έρθω, ούτε να κάνουμε πλάκα. Θέλω να ηρεμήσω και να αφιερώσω τη σημερινή εκπομπή, ακόμα και αν δεν είμαι εγώ εκεί, στον Μάνο Καμπίτη. Ήταν ένας πολύ ωραίος σκηνοθέτης, ένας πολύ ωραίος τύπος, μας άκουγε πάρα πολύ, φανατικός. Ήταν ένα νέο παιδί. Φεύγει πολύς νέος κόσμος. Για εμένα ήταν μπουνιά στο στομάχι, ήταν σοκ», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, για τον σκηνοθέτη του οποίου το όνομα είχαμε ακούσει πρόσφατα όταν είχε σκηνοθετήσει το βίντεο κλιπ για το τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή «Αν ήμουν Παντρεμένος» του Λευτέρη Πανταζή. Για την ιστορία, στο βίντεο αυτό που συζητήθηκε πολύ, ο τραγουδιστής παντρεύτηκε με τη Super Κική αλλά τον... έκλεψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.11.2023 - 13:08