Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου μερακλώνουν με Θεοδωρίδου μέσα στο αυτοκίνητο

24.11.2023
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου μερακλώνουν με Θεοδωρίδου μέσα στο αυτοκίνητο
Γυρίζοντας από μία εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν αμφότερες, οι δύο πρώην συμμετέχουσες στο GNTM (και πολύ καλές φίλες μεταξύ τους) κυρίες το έριξαν λίγο έξω, μένοντας, όμως, μέσα!

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Έλενα Χριστοπούλου, δυο πολύ ιδιαίτερες παρουσίες στον χώρος της ελληνικής μόδας, έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές όμως διατηρούν και φιλικές σχέσεις εκτός δουλειάς.

Η χθεσινή τους έξοδος ήταν για επαγγελματικούς λόγους όμως κατέληξε σε ιδιωτική διασκέδαση με τη φωνή της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Ζήσαμε μία οικονομική καταστροφή - Το τηλέφωνο χτυπούσε μόνο για χρέη"

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε η Μαζαρί, βλέπουμε τις δύο γυναίκες μέσα στο αυτοκίνητο, κάπου στην Κηφισίας, να ακούν την «Κόκκινη Γραμμή», το εμβληματικό τραγούδι που έχει συνδεθεί τόσο πολύ με τον χωρισμό της Ελε΄νης Μενεγάκη από τον Γιώργο Λάτσιο (και με τους χωρισμούς γενικότερα) και να διασκεδάζουν με... ντέρτι μεγάλο.

{https://www.instagram.com/p/C0Abakwoibz/}

Μιλώντας για την εμπειρία της στο GNTM πρόσφατα, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε πει σχετικά: «Μου λείπει το GNTM σαν τηλεθεάτρια, αν μαζευτεί η παλιά παρέα θα πάω να το κάνω. Κάποιες σχέσεις καταφέρνουν να επιβιώσουν στο χρόνο και άλλες όχι. Θα το σκεφτόμουν να συνεργαζόμουν ξανά με τη Βίκυ Καγιά».

Η Έλενα Χριστοπούλου κουρεύτηκε και με την αφορμή είπε μια πολύ μεγάλη αλήθεια

Τελευταία τροποποίηση στις 24.11.2023 - 16:08