Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι φωτογραφίες του γάμου τους, τα δύο επίθετα και οι "παράξενες" αναρτήσεις του David και της Victoria

11.04.2022
Brooklyn Beckham - Nicola Peltz: Οι φωτογραφίες του γάμου τους, τα δύο επίθετα και οι "παράξενες" αναρτήσεις του David και της Victoria
Ο πρωτότοκος των Beckham παντρεύτηκε την αγαπημένη του σε μία υπερπολυτελή τελετή 4 εκατομμυρίων δολαρίων που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στα social media και, στο τέλος, "έλυσε" το μυστήριο με τα ονόματα του ζεύγους.

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz έγιναν ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2019 και Instagram οffficial τον Ιανουάριο του 2020 ενώ η πρόταση γάμου έγινε τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. Παντρεύτηκαν στις 9 Απριλίου του 2022 και σήμερα οι πρώτες, επίσημες φωτογραφίες τους, όπως μοιράστηκαν μέσω social media από την επίσημη φωτογράφηση που έκανε ο German Larkin για τη βρετανική Vogue που είχε την πλήρη κάλυψη του λαμπερού event.

Σχόλια του τύπου "Εκτός τόπου και χρόνου ο χλιδάτος γάμος" ή "Γιατί να μας ενδιαφέρει ο γάμος του γιου κάποιων διάσημων και της κόρης ενός εκατομμυριούχου που ζουν σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο", διαβάσαμε αρκετά στο Twitter, όμως εφόσον ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και να την εκφράζει, επίσης, τα καταθέτουμε και προχωράμε παρακάτω.

Οι αναρτήσεις των νεονύμφων

Η 27χρονη νύφη μοιράστηκε τις περισσότερες εικόνες (μέχρι στιγμής) συνοδεύοντας την καθεμία με την ανάλογη λεζάντα, φυσικά.

Πρώτη ήρθε η λήψη που χρησιμοποιείται ως η βασική του γάμου τους όπου τους βλέπουμε μετά το μυστήριο με τη νύφη χωρίς το πέπλο που φορούσε στον γάμο. Στη λεζάντα φροντίζει διακριτικά να δώσει και την εξήγηση στη φήμη που ήθελε τον Brooklyn να παίρνει το επίθετό της ως μεσαίο του όνομα. Φαίνεται, λοιπόν, ότι αυτό που έγινε είναι ότι πήραν ο ένας το επίθετο του άλλου και τώρα λέγονται αμφότεροι Peltz-Bechkam, πράγμα, το οποίο έχει μια λογική, αν το σκεφτεί κανείς.

"Mr. & Mrs. Peltz Beckham", γράφει η Nicola ενώ και ο σύζυγός της μοιράζεται ταυτόχρονα ακριβώς την ίδια ανάρτηση με την ίδια φωτογραφία και την ίδια λεζάντα.

Μία ακόμη κοινή φωτογραφία μοιράστηκε το ζεύγος και από εκεί και πέρα ο καθένας προχώρησε όπως αγαπούσε.

"My bride" (Η νύφη μου) γράφει στη λεζάντα της ολόσωμης φωτογραφίας της Nicola, που μοιράστηκε, ενώ στην ίδια λήψη, εκείνη γράφει "Το νυφικό των ονείρων μου", ευχαριστώντας τη στυλίστρια και φίλη της Leslie Fremar που επιμελήθηκε το Look και των δύο αλλά και τον Οίκο Valentino που το δημιούργησε.

'Ενα ξεχωριστό "ευχαριστώ" είχε η Nicola και στον πατέρα της, Nelson Pletz, στον οποίο οφείλει, όπως παραδέχεται, "το καλύτερο σαββατοκύριακο της ζωής της". "Είσαι ο άνεμος κάτω από τα φτερά μου", γράφει στη λεζάντα και ιδού η φωτογραφία που μοιράστηκε:

Οι αναρτήσεις των Beckham

Περήφανη μαμά -και πεθερά, πλέον- η Victoria καλωσόρισε και επίσημα τη Nicola στην οικογένειά τους απευθυνόμενη σ' εκείνη ως "Χ", ξεχνώντας, όμως, (ή, μήπως, φροντίζοντας να μην) αναφέρει το δικό της επίθετο στην προσφώνηση.

"Συγχαρητήρια Mr and Mrs Beckham. X Καλωσόρισες στην οικογένεια💕💕💕💕 x", γράφει η Victoria ενώ στη λεζάντα απαντά αμέσως η νύφη της με ένα "Ευχαριστώ" και καρδούλες διαλύοντας μεμιάς τις όποιες απορίες σχετικά με τη σχέση τους.

O David, από την άλλη, προτίμησε να μοιραστεί μία φωτογραφία πολύ "αντρική" για τις πρώτες ευχές του απευθυνόμενος, όμως, όλως παραδόξως, μόνο στον γιο του -για αρχή, ίσως!

"Τα όμορφα αγόρια μου 💙💙💙 & ένας πολύ περήφανος πατέρας... Συγχαρητήρια Bust για μια ζωή γεμάτη ευτυχία, θα είμαστε πάντα στο πλάι σου ❤️@brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham Σ' αγαπάμε @victoriabeckham ❤️", γράφει ο David και περιμένουμε μία επόμενη φωτογραφία που θα τιμά και τη νύφη του.

Στο follow up, του άρθρου, βέβαια, συμπληρώνουμε ότι λίγες ώρες αργότερα ο "πάτερ φαμίλιας" μοιράστηκε επίσης την επίσημη φωτογραφία των νιόπαντρων, τους ευχήθηκε ως "Mr & Mrs Beckham" και καλοσώρισε κι εκείνος τη Nicola στην οικογένεια -και ναι, η νύφη του τον ευχαρίστησε επίσης, όπως έκανε και στην πεθερά της πιο πάνω.