Ο Brooklyn Beckham παντρεύτηκε την Nicola Peltz - Οι πρώτες φωτογραφίες και οι καλεσμένοι

10.04.2022
Ο Brooklyn Beckham παντρεύτηκε την Nicola Peltz - Οι πρώτες φωτογραφίες και οι καλεσμένοι
Ο πρωτότοκος γιος της Victoria και του David Beckham, Brooklyn, και η κόρη του Αμερικανού πολυεκατομυριούχου Nelson Pletz, Nicola, παντρεύτηκαν χθες στο Palm Beach της Φλόριντα και συγκεκριμένα στην υπερπολυτελή έπαυλη του πατέρα της νύφης η οποία επέλεξε μια εντυπωσική δημιουργία Valentino για τη μεγάλη της μέρα.

Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Pletz παντρεύτηκαν ενώπιων των οικογενειών τους και στενών φίλων, ενώ -μετά τη νύφη, φυσικά- την παράσταση έκλεψε η μητέρα του γαμπρού η οποία έλαμπε μέσα σε μία εντυπωσιακή μεταλλική τουαλέτα που φόρεσε ειδικά για τη μέρα.

Στις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν -ανεπίσημα- παίρνουμε μια γεύση από τις χαρές των δύο οικογενειών ενώ περιμένουμε και τις επίσημες. Στις φωτογραφίες διακρίνουμε τον Gordon Ramsay, τη Serena και τη Venus Williams και την Eva Longoria με τον σύζυγό της, ενώ ακόμη περιμένουμε εικόνες από όποιες Spice Girls έδωσαν το "παρών", τους Rocco Ritchie, Gigi Hadid, Nicole Richie, Elizabeth Hurley, Tom Brady και Gisele Bündchen που λέγεται ότι ήταν επίσης παρόντες.

Η Harper ήταν "αρχηγός" στις παρανύμφους και δείχνει πανευτυχής ενώ τα αδέλφια του γαμπρού, Romeo και Cruz το ίδιο.

Οι πληροφορίες που θέλουν τον γαμπρό να έχει πάρει το όνομα της νύφης ως μεσαίο όνομα αναμένεται να επιβεβαιωθούν και ίσως αυτό γίνει με την επίσημη παρουσίαση των φωτογραφιών από τους νεόνυμφους.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο Brooklyn και η Nicola έγιναν ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2019 και Instagram οffficial τον Ιανουάριο του 2020 ενώ η πρόταση γάμου έγινε τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. Εκείνος είναι 23 ετών και εκείνη 27. Να ζήσουν!