Nicola Peltz: Η μία και μοναδική φωτογραφία της μητέρας της στον γάμο και οι αντιδράσεις για το... καπέλο

11.04.2022
Nicola Peltz: Η μία και μοναδική φωτογραφία της μητέρας της στον γάμο και οι αντιδράσεις για το... καπέλο
Ο γάμος του Brooklyn Beckham με τη Nicola Peltz που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Palm Beach της Φλόριντα βρίσκεται ακόμη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, το οποίο μετακινείται σιγά σιγά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Ύστερα από τρία χρόνια σχέσης, ο πρωτότοκος γιος της Victoria και του David Beckham παντρεύτηκε την αγαπημένη του, ηθοποιό και κόρη του πολυεκατομμυριούχου Nelson Peltz σε έναν γάμο που συζητήθηκε πολύ αφενός για το custon made Valentino νυφικό της Nicola και την γλυκύτατη ομορφιά της (με την καλή έννοια), αφετέρου για την "αχρείαστη και παράτερη χλιδή" (με την κακή έννοια).

Εκτός από τις όμορφες (και πολύ συγκεκριμένες) φωτογραφίες του ζεύγους που δόθηκαν στη δημοσιότητα είδαμε ακόμη επίσημες εικόνες από τον πατέρα της νύφης ο οποίος περπατά μαζί της, προφανώς, μέχρι να την παραδώσει στον γαμπρό του, τον πατέρα του γαμπρού μαζί με τους αδελφούς του, και τη μητέρα της νύφης, για την οποία ο κόσμος των social media είχε να πει πολλά.

Και φτάσαμε στην εντυπωσιακή Claudia Heffner Peltz η οποία επέλεξε μια custom made Versace στράπλες τουαλέτα σε μπλε ηλεκτρίκ χρώμα, για την περίπτωση. Η φωτογραφία αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου, όμως εκτός από σχόλια θαυμασμού, συγκέντρωσε και άλλα, απορίας, κυρίως για το... styling της. Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του Twitter, για παράδειγμα, που δεν άφησαν ασχολίαστο το ότι ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας απαθανατίστηκαν σε λαμπερούς, φροντισμένους χώρους του σπιτιού, η Claudia πόζαρε -κάπως άβολα, μάλιστα- μπροστά από μία σκάλα και με ένα τελείως αφρόντιστο background όπου φαίνεται μέχρι και ένα Jockey καπέλο στο τραπέζι.

Έστω... Η σύζυγος του Nelson Peltz και μητέρα των 8 (!) -εκ των 10 στο σύνολο- παιδιών του (η Nicola είναι η τελευταία) ποζάρει στον φακό και είναι μία κούκλα -ενώ, για την ιστορία, ακόμη περιμένουμε μία λήψη της συμπεθέρας Victoria με τη μονάκριβή της, Harper.