Η Amber Heard μοιράζεται δημόσιο μήνυμα για τον Johnny Depp πριν από τη δίκη

11.04.2022
Η Amber Heard μοιράζεται δημόσιο μήνυμα για τον Johnny Depp πριν από τη δίκη
«Μου φέρνει μεγάλο πόνο που πρέπει να ζήσουμε τις λεπτομέρειες της προηγούμενης ζωής μας μπροστά στον κόσμο», είπε.

Η Amber Heard μοιράστηκε ένα δημόσιο μήνυμα πριν «αντιμετωπίσει» τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp, στο δικαστήριο. Η υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11 Απριλίου στο Fairfax της Virginia και η Heard εξέφρασε την ελπίδα ότι, μόλις ολοκληρωθεί, το ζευγάρι μπορεί να «προχωρήσει».

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν ξανά - Αυτή τη φορά "για τα καλά"

Αυτή η τελευταία δίκη προέρχεται από μια καταγγελία που υποβλήθηκε το 2019 από τον Depp, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Heard τον δυσφήμησε σε ένα άρθρο που έγραψε για την Washington Post το 2018. Στο άρθρο περιέγραψε τον εαυτό της ως «ένα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή κακοποίηση». Ζήτησε αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Heard υπέβαλε ανταγωγή, κατηγορώντας τον Depp ότι φέρεται να ενορχήστρωσε μια «εκστρατεία συκοφαντικής δυσφήμισης» εναντίον της και περιγράφοντας τη δική του αγωγή ως συνέχεια της «κακοποίησης και παρενόχλησης». Ζήτησε αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Hailey Bieber: Αυτός είναι ο λόγος που αποσύρθηκε από τις πασαρέλες

Πριν από τη δίκη, η Heard είπε στους ακόλουθούς της στο Instagram: «Θα είμαι εκτός σύνδεσης για τις επόμενες εβδομάδες. Όπως ίσως γνωρίζετε, θα είμαι στη Virginia όπου θα αντιμετωπίσω τον πρώην σύζυγό μου στο δικαστήριο».

Συνέχισε: «Ο Johhny μου κάνει μήνυση για ένα άρθρο που έγραψα στην Washington Post, στο οποίο αφηγήθηκα την εμπειρία μου από τη βία και την ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Ποτέ δεν τον κατονόμασα, μάλλον έγραψα για το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες που μιλούν εναντίον των ανδρών στην εξουσία. Συνεχίζω να πληρώνω αυτό το τίμημα, αλλά ελπίζω ότι όταν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, μπορώ να προχωρήσω, όπως και ο Johnny. Πάντα διατηρούσα μια αγάπη για τον Johnny και μου προκαλεί μεγάλο πόνο που πρέπει να ζήσω τις λεπτομέρειες της προηγούμενης κοινής μας ζωής μπροστά στον κόσμο», είπε η Heard. «Αυτή τη στιγμή, αναγνωρίζω τη συνεχή υποστήριξη που είχα την τύχη να λαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια και τις επόμενες εβδομάδες θα στηρίζομαι σε αυτήν περισσότερο από ποτέ».

Τον Νοέμβριο του 2020, ο Depp έχασε μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στο Λονδίνο εναντίον του εκδότη της The Sun, αφού ένας τίτλος του 2018 τον χαρακτήρισε «άνδρα που χτυπάει τη σύζυγό του». Ο ηθοποιός των "Πειρατών της Καραϊβικής" έχασε επίσης μια προσπάθεια να ανατρέψει την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου τον Μάρτιο του 2021. Ωστόσο, ο Depp σημείωσε μια σπάνια νομική νίκη αφού προσπάθησε να ανακαλύψει εάν η Heard τήρησε την υπόσχεσή της να δωρίσει τα έσοδα από τον διακανονισμό του διαζυγίου της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.