Η Κατερίνα Στικούδη εκνευρίστηκε και αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού που περιμένει

10.11.2023
Η Κατερίνα Στικούδη εκνευρίστηκε και αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του μωρού που περιμένει
Σε δημόσια εκδήλωση και On Camera οι δηλώσεις της Κατερίνας Στικούδη η οποία περιμένει ακόμη έναν γιο.

Μητέρα για δεύτερη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Κατερίνα Στικούδη και θα χαρίσει στον 3 ετών γιο της, Βύρωνα ένα αδελφάκι. Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, που όπως αποκάλυψε η ίδια (αν και κατά λάθος) θα είναι αγοράκι.

Οι κάμερες συνάντησαν την Κατερίνα σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Οι δημοσιογράφοι της έκαναν ερωτήσεις κι εκείνη απάντησε σε όλα, με την ένταση, όμως, να ανεβαίνει λίγο όταν η συζήτηση στράφηκε στα πρόσφατα, αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή για τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται.

«Δεν μπορώ να τα ακούω αυτά εγώ τώρα», είπε η Κατερίνα τονίζοντας μεταξύ άλλων «πείτε μας πώς θα πρέπει να ντυνόμαστε, τι πρέπει τι να τρώμε, ποιον να αγαπάμε, πώς να ζούμε γενικότερα και να το κάνουμε για να είμαστε εντάξει» ενώ στη συνέχεια ακούστηκε το εξής: «Γιατί με εκνεύρισες τώρα εμένα κι εκνευρίζεται και αυτός και τρώω τις κλωτσιές μετά; Εγώ τι φταίω; Πες μου. Κουνιέται τι θες να κάνει κι αυτό; Mε αυτά που ακούει ο κακομοίρης».

Σε άλλη συνέντευξή της πρόσφατα, η Κατερίνα Στικούδη είχε αποκαλύψει και πότε αναμένεται η επόμενη «υψηλή άφιξη» στην οικογένειά της. «Πρώτα ο Θεός μέσα στον Φεβρουάριο, αρχές. Θα είναι Υδροχόος», είχε πει η τραγουδίστρια. Με το καλό!

Την είδηση για τη δεύτερη εγκυμοσύνη μοιράστηκε η ίδια η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια και μάλιστα το έκανε on stage καθώς έκανε opening act στη συναυλία της Christina Aguilera.
Τελευταία τροποποίηση στις 10.11.2023 - 14:21