Suki Waterhouse: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της και το εύστοχο σχόλιο της Alyssa Milano

05.04.2024
Suki Waterhouse: Η πρώτη φωτογραφία του μωρού της και το εύστοχο σχόλιο της Alyssa Milano
Πανευτυχείς γονείς για πρώτη φορά η Suki και ο Robert Pattinson.

Στο πετσί του νέου της ρόλου, αυτόν της μητέρας, έχει μπει για τα καλά η Suki Waterhous και το απολαμβάνει με βαθιά συγκίνηση.

Η 32χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια κράτησε όσο μπορούσε κρυφή την εγκυμοσύνη της και γέννησε υπό άκρα μυστικότητα επίσης. Την Πέμπτη 4 Απριλίου όμως παρουσίασε το παιδί της σε όλο τον κόσμο, μέσα από μία ανάρτηση και μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κρατά το μωράκι της στην αγκαλιά της ενώ με βία διακρίνεται το κεφαλάκι και το μισό κορμάκι του.

«Καλώς ήρθες στον κόσμο αγγελούδι», διαβάζουμε στη λεζάντα αλλά μέχρι εκεί. Το φύλο του μωρού, ή το όνομά του θα έρθουν (αν έρθουν) σε επόμενη αφορμή.

{https://www.instagram.com/p/C5XUIcHrmnL/}

Οι ευχές και η αγάπη έφτασαν μαζικά κάτω από την ανάρτηση και μεταξύ αυτών ξεχωρίσαμε το μήνυμα της Alyssa Milano η οποία γράφει: «Και τώρα αρχίζει πραγματικά το γλέντι».

12_21.png

Το πρώην μοντέλο και ο ηθοποιός είναι ζευγάρι τα τελευταία 5 χρόνια και έχουν αρραβωνιαστεί, όμως κρατούν ιδιαίτερα προστατευμένη τη σχέση τους.

Οι δυο τους έχουν περπατήσει στο κόκκινο χαλί ως ζευγάρι αρκετές φορές πια, αλλά... μέχρι εκεί.

«Είμαι σοκαρισμένη που νιώθω τόσο ευτυχισμένη με κάποιον για εδώ και περίπου 5 χρόνια», είχε αναφέρει η ηθοποιός σε συνέντευξη στους Sunday Times τον Φεβρουάριο του 2023 εξηγώντας ταυτόχρονα πως οι δυο τους φροντίζουν να μην περνούν 2 μήνες που δεν έχουν δει ο ένας τον άλλο.

Τελευταία τροποποίηση στις 05.04.2024 - 15:36