Ο Robert Pattinson θα γίνει πατέρας - Έτσι επιβεβαίωσε τα ευχάριστα η σύντροφός του, Suki Waterhouse

20.11.2023
Ο Robert Pattinson θα γίνει πατέρας - Έτσι επιβεβαίωσε τα ευχάριστα η σύντροφός του, Suki Waterhouse
Πανευτυχείς και έτοιμοι να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί η Suki Waterhouse και ο Robert Pattinson, ένα από τα πιο όμορφα και χαμηλών τόνων ζευγάρια της νεότερης χολιγουντιανής σόουμπιζ.

Ύστερα από σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης, η Suki Waterhouse και ο Robert Pattinson ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Οι φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό με αφορμή την κοιλίτσα της 31χρονης καλλονής που δεν κρύβεται πια, όμως τώρα το επιβεβαίωσε και η ίδια.

Το μοντέλο που έχει πια περάσει στο κομμάτι της υποκριτικής αλλά και του τραγουδιού ανέβηκε στη σκηνή του Corona Capital Music Festival στο Μέξικο Σίτι στις 19 Νοεμβρίου και με έντονη διάθεση χιούμορ είπε τα εξής πριν ξεκινήσει να τραγουδά.

Robert Pattinson - Suki Waterhouse: Το μυστικό της ευτυχίας ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ

«Αποφάσισα να φορέσω κάτι εξαιρετικά λαμπερό σήμερα γιατί σκέφτηκα ότι αυτό θα σας αποσπούσε από κάτι άλλο που συμβαίνει αυτό τον καιρό», είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς Daisy Jones and the Six, ολοκληρώνοντας με ένα χαριτωμένο «Δεν είμαι σίγουρη ότι τα κατάφερα όμως», εν μέσω χειροκροτημάτων και ενθουσιασμού!

{https://twitter.com/sukimilkteeth/status/1726379615193567434}

Ε ναι, η κοιλίτσα πια δεν κρύβεται!

Confirmed! Suki Waterhouse, 31, confirmed her pregnancy with boyfriend, Robert Pattinson, 37, as she gestured to her stomach onstage and hinted there is 'something else I've got going on'

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση της Suki με τον 37χρονο ηθοποιό ξεκίνησεαν τον Ιούλιο του 2018 όταν οι δυο τους εντοπίστηκαν μαζί στην παράσταση Mama Mia Here We Go Again. Από τότε πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι οι δυο τους να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με πιο πρόσφατη αυτή στο Met Gala του Μαΐου ενώ, ας σημειωθεί, Instagram Official ακόμη δεν έχουν γίνει.

Με το καλό να έρθει το παιδάκι τους!

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 12:37