Μις Υφήλιος: Από τη Νικαράγουα η πιο όμορφη γυναίκα για φέτος

19.11.2023
Μις Υφήλιος: Από τη Νικαράγουα η πιο όμορφη γυναίκα για φέτος
Η Sheynnis Palacios, εκπρόσωπος της Νικαράγουα, είναι η καλλονή που αναδείχθηκε Μις Υφήλιος 2023, στη λαμπερή βραδιά του διαγωνισμού ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στις 18/11, στο Σαν Σαλβαδόρ.

84 οι χώρες που εκπροσωπήθηκαν στα φετινά καλλιστεία Μις Υφήλιος, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, για την ιστορία! Στην επιτροπή που έκρινε τη νίκη συμμετείχαν το μοντέλο Halima Aden, ο Carson Kressley, η influencer Avani Gregg και δύο πρώην νικήτριες Μις Υφήλιος, η Janelle Commissiong (Μις Υφήλιος 1977) και η Iris Mittenaere (Μις Υφήλιος 2016).

{https://www.instagram.com/p/Cz0IRfcssc-/}

Η πρώτη «διαλογή» ξεχώρισε 20 κοπέλες και στη συνέχεια, στον τελικό πέρασαν οι 10, οι οποίες έκαναν πασαρέλα με μαγιό και τουαλέτα, για να μείνουν τελικά οι δύο φιναλίστ, από την Ταϊλάνδη και τη Νικαράγουα. Για την τελική απόφαση, οι δύο κοπέλες κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση, την οποία τους έθεσε η Μαρία Μενούνος, μία από τις τρεις παρουσιάστριες της βραδιάς.

{https://www.instagram.com/p/CzwjfETpBG6/}

Τελικά, το countdown τελείωσε και η Sheynnis Palacios φόρεσε το στέμμα.

{https://www.instagram.com/p/Cz0EhGKuaNu/}

Στην ερώτηση του τελευταίου γύρου η Palacios κλήθηκε να απαντήσει με ποιον θα επέλεγε να περάσει μια μέρα στη ζωή της και εκείνη επέλεξε τη Βρετανίδα φιλόσοφο και φεμινίστρια του 18ου αιώνα Mary Wollstonecraft, η οποία, όπως είπε, έσπασε το κατεστημένο και «έδωσε μια ευκαιρία σε πολλές γυναίκες». «Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τις γυναίκες σήμερα», πρόσθεσε.

{https://www.instagram.com/p/Cz0G0bMuNR_/?img_index=1}

Η Sheynnis Palacios διαδέχτηκε τη R'Bonney Gabriel από τις ΗΠΑ η οποία ως Μις Υφήλιος 2022 ήταν εκείνη που της φόρεσε το στέμμα, ενώ έκλεψε την παράσταση η ίδια ντυμένη στα κατακόκκινα.

{https://www.instagram.com/p/Cz0Cpq4Ojo5/}

Η Ελληνίδα καλλονή, Μαριέλια Ζαούμη, δεν πέρασε στις 20 όμως πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλαίσιο εμφάνισης με παραδοσιακές στολές καθώς επέλεξε να εμφανιστεί ως Καρυάτιδα με το αίτημα να επιστρέψουν τα ελληνικά γλυπτά στη χώρα μας.


Τελευταία τροποποίηση στις 19.11.2023 - 17:44