Σε ψυχιατρική κλινική ο Σταμάτης Γαρδέλης - Είχε παρουσιάσει αυτοκτονικές τάσεις

20.11.2023
Σε ψυχιατρική κλινική ο Σταμάτης Γαρδέλης - Είχε παρουσιάσει αυτοκτονικές τάσεις
Photos: NDP Photo Agency
Τις τελευταίες μέρες ο Σταμάτης Γαρδέλης νοσηλεύεται στο Δαφνί, όπου βρέθηκε ζητώντας επαγγελματική βοήθεια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα On Time, ο Σταμάτης Γαρδέλης παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια. Εδώ και μία εβδομάδα, ο ηθοποιός νοσηλεύεται στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί.

Το πρόβλημα που έφερε τον Γαρδέλη σε αυτή την κατάσταση είχε γιγαντωθεί τον τελευταίο καιρό, έχοντας ξεκινήσει από ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα που γιγάντωσε τον φόβο να χάσει το σπίτι του και τον έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Σταμάτης Γαρδέλης: Τα Τσακάλια, ο Δαλιανίδης, η Σία Κοσιώνη και το Survivor

Πρόσφατα, μάλιστα είχε μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα αυτό.

Σήμερα πια, φαίνεται, ότι το βάρος έχει γίνει αβάσταχτο.

Μία φωτογραφία του Σταμάτη Γαρδέλη με τον δημοσιογράφο Αλκίνοο Μπουνιά με τη σημείωση «στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο “Δαφνί”» έφτασε στην εφημερίδα On Time και έκανε τη Σάσα Σταμάτη να επικοινωνήσει με τον γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα, ο οποίος είναι στενός φίλος του ηθοποιού, ο οποίος, όμως, δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα. «Δεν έχω να πω τίποτα, ό,τι θέλετε, να μιλήσετε με τον κύριο Γαρδέλη», είπε ο κύριος Μπουνιάς και αυτό ακριβώς έγινε.

Η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον Σταμάτη Γαρδέλη και εκείνος επιβεβαίωσε το γεγονός: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο, γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό, την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ», είπε ο ηθοποιός και αναμένεται συνέχεια.

Σάσα Σταμάτη: Η οργισμένη ανάρτηση της για τον θάνατο του πατέρα της

Το καλό, πάντως, όπως επεσήμανε και η Κατερίνα Καινούργιου ήταν το γεγονός πως ο Σταμάτης Γαρδέλης αναγνώρισε το πρόβλημά του και στράφηκε προς βοήθεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 20.11.2023 - 12:04