Η Σοφία Χατζηπαντελή κάνει ένα διάλειμμα από το modelling και η Ελεονώρα Μελέτη μιλά περί ψυχικής υγείας

29.02.2024
Η Σοφία Χατζηπαντελή κάνει ένα διάλειμμα από το modelling και η Ελεονώρα Μελέτη μιλά περί ψυχικής υγείας
Την απόφαση της Σοφίας Χατζηπαντελή σχολίασαν (και) στο Mega Καλημέρα!

Ένα στόρι που μοιράστηκε χθες η Σοφία Χατζηπαντελή προκάλεσε πολλά σχόλια που συνεχίστηκαν και σήμερα.

Την απόφασή της να κάνει ένα βήμα πίσω από τη δουλειά της για να εστιάσει στην ψυχική της υγεία, κοινοποίησε, επί της ουσίας το μοντέλο και το έκανε με θετικό πρόσημο, όπως το «διαβάσαμε» εμείς.

«Μια πραγματικά δύσκολη απόφαση για μένα ήταν να μείνω εκτός του μήνα της μόδας εξαιτίας της ψυχικής μου υγείας. Αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που βάζω σε προτεραιότητα τον εαυτό μου και το να επανέλθω στα φυσιολογικά μου επίπεδα, πριν από την καριέρα μου. Να περνάτε όλοι καλά», γράφει η Σοφία, αναφερόμενη φυσικά στα πάμπολλά fashion shows που γίνονται αυτό τον μήνα στο πλαίσιο των αλλεπάλληλων Εβδομάδων Μόδας σε διάφορες πόλεις του κόσμου.

Σοφία Χατζηπαντελή: Άλλος άνθρωπος χωρίς τα πυκνά της φρύδια - Η φωτογραφία που ξάφνιασε

1_1.webp

Συζητώντας το σχετικό θέμα στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη εξέφρασε την άποψη πως «πιθανότατα η ψυχική της υγεία να διαταράχθηκε από όλο αυτό που έζησε και ως εμπειρία στην ελληνική τηλεόραση», αναφερόμενη, προφανώς, στη φετινή εμφάνιση της Σοφίας στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks.

«Δεν έχει ακούσει και λίγα. Έξω από το χορό όλοι, πολλά τραγούδια λέμε! Όταν είσαι εσύ το πρόσωπο που κρίνεται, εξευτελίζεται, απαξιώνεται συνεχώς, δεν είναι και πολύ εύκολο να το διαχειριστείς», είπε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, υπογραμμίζοντας πως «θέλει πάρα πολλή δουλειά, τρομερή επίγνωση των συναισθημάτων σου για να μπορέσεις να φας όλο αυτόν τον οχετό και τον εμετό που ρίχνουν οι άλλοι πάνω σου».

«Πολύ καλά κάνει και της βγάζω το καπέλο που έχει τη δυνατότητα σε μία εποχή που οι δουλειές της τής πήγαιναν καλά να πει ότι δεν νιώθει καλά και να πάρει τις αποστάσεις της» και έφερε ως παράδειγμα τη Μαρία Σάκκαρη που είχε σκεφτεί να αποσυρθεί από τον αθλητισμό για λόγους ψυχικής υγείας.

Ελεονώρα Μελέτη: Οι νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της και γιατί τις δημοσιεύει σήμερα

«Θέλει να βρει τον χαμένο της εαυτό. Ο καθένας τον βρίσκει τον εαυτό του με τον τρόπο που πιστεύει. Αυτό που είπε για τους λόγους ψυχικής υγείας σημαίνει ότι μας λέει ότι δεν είναι καλά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς τα πήρε αυτά τα σχόλια που της έγιναν… Μπορεί ένα σχόλιο να την καταρράκωσε» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη με ιδιαίτερο πάθος που δεν αποκλείται να κρύβει και κάποια επιπλέον ένταση επί προσωπικού.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.02.2024 - 17:28