Liz Hurley: Πρωταγωνιστεί στην πρώτη ταινία του γιου της και εντυπωσιάζει

29.02.2024
Liz Hurley: Πρωταγωνιστεί στην πρώτη ταινία του γιου της και εντυπωσιάζει
Μητέρα και γιος, εκτός από μια εξωπραγματική εξωτερική ομοιότητα, μοιράζονται και μια κοινή αγάπη για τον κινηματογράφο.

Η Liz Hurley και ο μοναχογιός της, Damian, έχουν μια πολύ στενή σχέση και να που ήρθε η στιγμή να συνεργαστούν και επαγγελματικά.

Ο 21χρονος Damian λατρεύει τον κινηματογράφο και από μικρός έδειξε ότι θέλει να ασχοληθεί με αυτόν, όμως, πίσω από τις κάμερες. Ύστερα από μικρές «απόπειρες» χρόνων, ήρθε η ώρα για το πρώτο μεγάλο και ολοκληρωμένο project του, στο οποίο υπογράφει τόσο το σενάριο όσο τη σκηνοθεσία.

Ο λόγος για την ταινία Strictly Confidential η οποία ολοκληρώθηκε με την πρεμιέρα της να έχει ήδη προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου.

Η Liz Hurley ποζάρει ολόγυμνη διαψεύδοντας την τελευταία φήμη που κυκλοφόρησε για εκείνη και τον γιο της

Σε αυτή την ταινία, μεταξύ άλλων πρωταγωνιστεί και η μητέρα του, η οποία, μάλιστα, όπως βλέπουμε και στο trailer, είχε και μια καυτή σκηνή με μια άλλη γυναίκα.

Λιζ Χάρλει

Σε ποστ που έκανε ο Damian σημειώνει πως ευχαριστεί πολύ κόσμο και θα αφιερώσει εν ευθέτω χρόνω αρκετές αναρτήσεις σε όλους όμως «αυτή τη στιγμή θέλω να εκφράσω τη λατρεία μου στην @ElizabethHurley1 η οποία όταν έκανα την πρώτη μικρού μήκους ταινία μου το 2010 (όταν ήμουν 8) μου υποσχέθηκε ότι θα έπαιζε στην πρώτη μου ταινία. Πιστή στον λόγο της, τη στιγμή που αυτή η ταινία πήρε το πράσινο φως, η μαμά τα παράτησε όλα και έτρεξε στην όμορφη Καραϊβική για να βοηθήσει», γράφει συγκινημένος ο Damian, τονίζοντας πως «Η συνεργασία μαζί της ήταν ένα όνειρο».

«Είχαμε μόνο 18 ημέρες για να γυρίσουμε ολόκληρη την ταινία, οπότε η "τηλεπάθειά" μας ήταν ανεκτίμητη καθ' όλη τη διάρκεια», σημείωσε ο 21χρονος και η συνέχεια αναμένεται επί της μεγάλης οθόνης.

Liz Hurley: Αυτοκτόνησε ο πατέρας του γιου της - Το δημόσιο "αντίο" και των δύο

Ιδού το trailer ενώ σημειώνουμε πως στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι: Lauren McQueen, Genevieve Gaunt, Georgia Lock και Freddie Thorp.

{https://www.youtube.com/watch?v=fZ6G1I3Bc2Y&ab_channel=LionsgateMovies}

Τελευταία τροποποίηση στις 29.02.2024 - 16:06