Liz Hurley: Αυτοκτόνησε ο πατέρας του γιου της - Το δημόσιο "αντίο" και των δύο

23.06.2020
Liz Hurley: Αυτοκτόνησε ο πατέρας του γιου της - Το δημόσιο "αντίο" και των δύο
O Steve Bing "βούτηξε" στο κενό από τον 27ο όροφο πολυκατοικίας στο Λος Άντζελες όπου βρισκόταν το διαμέρισμά του. Αντιμετώπιζε, όπως λέγεται, χρόνια προβλήματα κατάθλιψης. Δεν κατάφερε να κερδίσει τους δαίμονές του. Ήταν 55 ετών.

Η είδηση κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Ο 55χρονος αμερικανός παραγωγός που υπήρξε σύντροφος της Liz Hurley και πατέρας του μοναχογιού της, Damian, αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό χθες, 22/6/2020.

Όταν ήταν 18 ετών, ο Steve Bing κληρονόμησε την τεράστια περιουσία ($600 εκατομμύρια) που του άφησε ο μεγιστάνας στα μεσιτικά παππούς του και από εκείνη τη στιγμή η ζώη του άλλαξε. Εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο του Stanford όπου φοιτούσε μέχρι εκείνη την εποχή και αποφάσισε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, αλλά και την πολιτική, που ήταν οι μεγάλες του αγάπες.

Στενός φίλος του Bill Clinton, στήριξε οικονομικά τους αγώνες του ρεπουμπλικανού κόμματος επί χρόνια. Επένδυσε $80 εκατομμύρια στο Polar Express με τον Tom Hanks και συνέδεσε το όνομά του με πολλές ακόμη κινηματογραφικές επιτυχίες.

Η σχέση του με την Elizabeth Hurley χρονολογείται κάπου μεταξύ του 2000 και του 2002 και κράτησε περίπου 18 μήνες. Χώρισαν όμως πολύ άσχημα, εν μέσω διαστικής διαμάχης περί της πατρότητας του γιου της που εκείνη διεκδικούσε. Εκείνος αρνούνταν επί χρόνια την παραμικρή σχέση με τον Damian -o οποίος για την ιστορία, είναι "τρομακτικά" ίδιος με τη μητέρα του- όμως η Liz υποστηρίζει ότι "τελευταία είχαν ανακτήσει επαφή".

Η Liz θέλησε πριν από λίγο να αποχαιρετήσει δημόσια τον πατέρα του γιου της και το έκανε με αυτά τα λόγια που συνόδευσαν μερικές κοινές τους φωτογραφίες που βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Είναι απερίγραπτη η λύπη μου που ο πρώην μου, Steve, δεν είναι πια μαζί μας. Είχε ένα φρικτό τέλος. Ο καιρός που παράσαμε μαζί ήταν πολύ ευτυχισμένος και μοιράζομαι αυτές τις εικόνες διότι παρόλο που περάσαμε και μερικές άσχημες στιγμές, είναι οι όμορφες, οι υπέροχες αναμνήσεις αυτού του γλυκού και ευγενικού άντρα που μετράνε. Τον τελευταίο χρόνο είχαμε έρθει κοντά, ξανά. Μιλήσαμε τελευταία φορά στα 18α γενέθλια του γιου μας. Τα νέα είναι φρικτά και ευχαριστώ όλους για τα γλυκά μηνύματά τους.

Και ο ίδιος ο Damian όμως θέλησε να αναφρεθεί δημόσια στον πατέρα του (αν και έμεσσα) και το έκανε ως εξής:

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εκείνους που έσπευσαν κοντά μου ύστερα από αυτά τα φρικτά νέα. Προσπαθώ να απαντήσω σε όσους περισσότερους μπορώ, αλλά θέλω να γνωρίζετε ότι θα θυμαμαι πάντα την καλοσύνη σας. Είναι πολύ παράξενες και μπερδεμένες αυτές οι στιγμές και είμαι απεριόριστα ευγνώμων που έχω γύρω μου τόσο υπέροχους συγγενείς και φίλους 🖤

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι ο Bing έχει ακόμη ένα παιδί, την Kira Kerkorian από τη σχέση του με την τενίστρια Lisa Bonder, η οποία επίσης χρειάστηκε να περάσει όλα αυτά που πέρασε η Hurley για να αναγνωριστεί από τον πατέρα της.

Ο πατέρας του Bing πάντως υποστήριζε με πάθος όλα αυτά τα χρόνια ότι κανένα από τα παιδιά δεν θα έχει αξίωση στην περιουσία της οικογένειας μετά θάνατον εκείνου.

Αυτό που είναι γνωστό, είναι ότι ο Damian έπαιρνε από τον πατέρα του £100,000 τον χρόνο σε ένα καταπίστεμα που μετά τα 18 ήρθε στην απόλυτη κατοχή του υιού.

Τελευταία τροποποίηση στις 29.02.2024 - 15:52