Υβόννη Μπόσνιακ: Ο μήνας του μέλιτος και το νέο λουκ του Αντώνη Ρέμου

23.06.2020
Υβόννη Μπόσνιακ: Ο μήνας του μέλιτος και το νέο λουκ του Αντώνη Ρέμου
Ένα τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε πριν από λίγο η πανέμορφη σχεδιάστρια μόδας έδωσε τροφή για δύο... συμπεράσματα!

Τώρα, θα αναρωτηθείτε, "Τι μήνας του μέλιτος; Αυτοί δεν είναι παντρεμένοι δυο χρόνια τώρα;" Και έτσι είναι. Όμως μήνα του μέλιτος δεν πρόλαβαν να πάνε και δεν αποκλείται να το απολαμβάνουν τώρα.

Ας το πάρουμε από την αρχή.

Πριν από λίγο, η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράστηκε στα stories της μια πολύ γλυκιά στιγμή της με τον αγαπημένο της. Εκείνη στην αγκαλιά του και εκείνος της φιλά τρυφερά το κεφάλι. Στη λεζάντα διαβάζουμε Honeymoon 2020 και το πρώτο συμπέρασμα προκύπτει εύκολα. Από το background της φωτογραφίας μάλιστα είναι προφανές ότι βρίσκονται σε ένα παραθαλάσιο μέρος, πιθανότατα OnBoard κάποιου πολυτελούς γιοτ.

Παρατηρούμε όμως και κάτι άλλο κοιτάζοντας το στιγμιότυπο: Ο Αντώνης Ρέμος γκρίζαρε πολύ! Καθόλου δεν ενοχλεί φυσικά. Εμείς εδώ στο womenonly.gr είμαστε έτσι κι αλλιώς υπέρ του au naturel look. Το παρατηρήσαμε όμως και το καταθέτουμε ως fact!

Σημειώνουμε επίσης ότι πριν από λίγες μέρες ο Αντώνης Ρέμος συμπλήρωσε τα 50 χρόνια ζωής και η αγαπημένη του, Υβόννη, του ευχήθηκε γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στις πρώτες μέρες της σχέσης τους.