Friends: Η Jennifer Aniston και η Lisa Kudrow έδωσαν τις πρώτες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο reunion

24.06.2020
Friends: Η Jennifer Aniston και η Lisa Kudrow έδωσαν τις πρώτες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο reunion
Εδώ στο WomenOnly είμαστε φαν των «Friends» για αυτό και γνωρίζουμε ότι η δημοφιλής σειρά έχει προγραμματίσει το πολυσυζητημένο reunion της για τον Αύγουστο, αλλά αυτό που μάλλον δεν γνωρίζουμε είναι ακριβώς το πότε θα γυριστεί. Και, εννοείται ότι ούτε «Τα Φιλαράκια» το γνωρίζουν.

Σύμφωνα όμως με τα νέα που θέλουν το σπέσιαλ επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς να γυρίζεται τον Αύγουστο (εξαρτάται πάντα από τον COVID-19), η Jennifer Aniston και η Lisa Kudrow μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους για αυτή τη συνάντηση και υποσχέθηκαν στους θαυμαστές τους ότι θα ακολουθήσουν «εκπλήξεις».

Σε ένα επεισόδιο του «Actors on Actors» για το Variety, η Jennifer και η Lisa - που υποδύθηκαν στη σειρά την Rachel Green και την Phoebe Buffay αντίστοιχα - συζήτησαν για το επερχόμενο reunion, αποκαλύπτοντας ότι «δεν ξέρουν τα πάντα γι 'αυτό».

«Aνυπομονώ να παίξω στο επεισόδιο», είπε η Lisa για την επανένωση των «Friends». «Δεν ξέρουμε τα πάντα γι 'αυτό, πρέπει να το πούμε».

Υποσχόμενη εκπλήξεις τόσο για το κοινό όσο και για ολόκληρο το καστ, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι επίσης θα εκπλαγούμε από κάποια πράγματα».

H Jen διευκρίνισε επίσης ότι σενάριο δεν θα υπάρχει και ότι αυτό το γνωρίζουν. Η Lisa συμφώνησε. «Δεν θα είμαι η Phoebe».

«Δεν θα είμαι η Rachel, πρόσθεσε η Jennifer. «Λοιπόν, θα είμαστε όλες μικρά κομμάτια από αυτές. Όχι πραγματικές. Αλλά κάπως έτσι».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lisa Kudrow μοιράστηκε μερικές κρυφές λεπτομέρειες σχετικά με την επανένωση των «Friends» καθώς τον περασμένο μήνα, η ηθοποιός είπε στο Digital Spy ότι υπάρχουν μερικά στοιχεία του σπέσιαλ επεισοδίου που δεν μπορούν να γίνουν χωρίς να «μαζευτούν» άνθρωποι.

Αυτό το διάβασες; Friends Reunion 2020: Μήπως τελικά δεν θα είναι αυτό που περιμένουμε;

«Υπάρχουν και άλλα πράγματα μέσα σε αυτό. Πράγματα που δεν πρέπει να πω γιατί πρέπει να είναι καλά - αλλά αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συμβούν αυτή τη στιγμή», είπε, προφανώς αναφερόμενη στις συνθήκες κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω κορονοϊού. «Απλώς αποφασίσαμε για άλλη ημερομηνία και θα δούμε αν μπορούμε να το κάνουμε τότε».

Εντάξει «Φιλαράκια» μην βιάζεστε, εμείς θα σας περιμένουμε.

Νικολέτα Μακρή